Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo, Psihomodo Pop i Dino Dvornik 23.05. u Rijeci

Dva prijatelja nogometa, Jutarnji i Ožujsko, za vatrene navijače hrvatske reprezentacije pripremili su sportsko-glazbene spektakle u četiri hrvatska grada. Poklonici najvažnije sporedne stvari na svijetu žeđ će gasiti Ožujskim pivom, a hostese Jutarnjeg lista će pozivati na zajedničko gledanje utakmice te na nastupe Dine Dvornika, Hladnog piva i Psihomodo popa koji garantiraju odličnu zabavu uoči utakmica i nakon njih. Turneja počinje u utorak 23. svibnja u Rijeci, u Rijeci na Adamićevu gatu, kada naši igraju protiv Austrije, nastavlja se 28. svibnja u Osijeku na Trgu Svetog Trojstva, gdje će se pratiti nastup reprezentacije s Iranom. 3. lipnja, Zagreb će na Jelačićevu trgu karavanu Jutarnjeg i Ožujskog piva ugostiti u utakmici protiv Poljske, a zadnja utakmica protiv Španjolske odgledat će se na splitskim Prokurativima, 7. lipnja.

Glavne zvijezde turneje Ožujskog i Jutarnjeg, Dino Dvornik, Davor Gobac i Mile Kekin, na presici u povodu koncerata u četiri grada najavili su ludu zabavu i ”dernek”. Karavana Jutarnjeg lista u svaki će od četiri grada “domaćina” stići u posebnom autobusu na kat kojim će tijekom jutra krstariti gradom te pozivati građane na mjesto okupljanja. Zabava će potrajati do kasnih večernjih sati.

Objavljeno 22.05.2006.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com