Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

IKAČ S GUSTAFIMA

Nakon tri koncertne godine, koje su proveli na terenu gostujući diljem lijepe naše, Gustafi su započeli snimanje novog dugoočekivanog albuma u Dancing Bear studiju u Zagrebu. Snimatelj i suradnik na maxi singlu je poznati glazbenik Mladen Malek, producent je Edi Cukerić a co-producent riječanin Vlado Ikač. Za sve nestrpljive ljubitelje Gustaf zvuka dobra vijest - u prodaji je izdanje Gustafa originalnog i duhovitog naslova ”Tampon Vol. 1”. Tampon sadrži maxi singl sa tri nove pjesme ”Črna žaba”, ”I da san zna”, te dub reggae verzijom pjesme ”Stara sura”, + DVD na kojem su po prvi puta objedinjeni svi gustafoidni spotovi.
U pauzi snimanja novog albuma, lider Gustafa Edi samostalno zida kuću u okolici Pule - čovjek je odlučio vlastitim rukama dignuti cijelu kuću, kako kaže ”to mi je veliki izazov”. Pa i je... sretno!

Objavljeno 03.08.2005.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)