Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Imate bend, DJ set ili projekt? Čeka vas Exit festival!

Novosadski Exit festival i ove je godine pokrenuo online natječaj za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e iz cijelog svijeta koji na Exitu od 10. do 13. srpnja žele pokazati svoj glazbeni rad. Prijave se vrše putem stranice Music.myexit.org, a moguće je prijaviti svoj projekt do 20. svibnja. Tako se stvara još jedna dobra prilika za neafirmirane izvođače da nastupe na velikom regionalnom festivalu - sličan princip ponuđen je na riječkoj Harteri, osječkom UFO-u i zagrebačkom Rokaj festivalu - o čemu smo već pisali.

Prednost Exita, čija se posjećenosti mjeri u desecima tisuća gledatelja, je u tome što će peteročlani žiri odabrati čak dvadeset glazbenika koji će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će posjetitelji sitea odlučiti za svoja četiri favorita. Na Exitovoj stranici svaki će glazbenik ili bend moći na bilo koji multimedijalan način predstaviti sebe i svoju glazbu - što je dobar dio njih već i učinio.

Ako ste i vi zainteresirani za ovaj oblik promidžbe postavite svoju stranicu, kreirajte na njoj foto galeriju benda, napišite biografiju, najave nastupa te uploadajte audio i video snimke. Ovim si izvođači osiguravaju i promociju prije i poslije samog festivala jer su stranice uključene već sada, a biti će i nakon što završi deveto izdanje popularne glazbene manifestacije.

Više informacija o Exitu možete pronaći na www.exitfest.org, a obrazac prijave na http://music.myexit.org.

HIM - Wings Of A Butterfly (Live @ Exit 2006.)

Objavljeno 25.04.2008.

Vremeplov

Moje ime nije neka velika fora. Nema nikakvo značenje. Pokušavao sam dugo otarasiti se tereta mita o Bob Dylanu.Bob Dylan