Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Infoshop Škatula ponovno započinje s radom

Infoshop Škatula ponovno započinje s radomRadikalna knjižnica i čitaonica Infoshop Škatula vas poziva na otvorenje nove sezone uz : Benefit za aktivnosti Infoshop Škatule, petak 20.11. od 18. sati.

Nakon poduže pauze Infoshop Škatula ponovno otovora vrata svoje male knjižnice gdje ćete i dalje moći posuđivati i čitati knjige, fanzine, časopise slobodarske i anarhističke tematike.

Prostor samog Infoshopa se nalazi unutar Saveza udruga Molekula, ovime ulazi u 6. godinu djelovanja a povodom otvorenja za vas smo pripremili :

U 18. sati je projekcija filma : ”The Yes Man” (2003. Dan Ollman, Sarah Orice)
Dvojica prijatelja iz čiste zabave kupuju internet domenu u kojoj se nalazi ime Svjetske trgovinske organizacije (W.T.O.) . Nakon prvih početnih tekstova oni se počinju predstavljati kao zastupnici organizacije i odlučuju se našaliti sa samom institucijom.

Ovaj nagrađivani dokumentarni film, pokazuje apsurdnost odluka neoliberalnog kapitalizma koje na neki način ostavljaju traga na našim životima, te na zabavan način prikazuje čudan smisao za humor samih autora koji nastoje nešto promijeniti iznutra, sa vrha bine među istaknutim političarima.

U 20 sati slijedi večera prepuna svakojakih delicija iz vegan kuhinje riječkog ogranka kolektiva Hrana, a ne oružje. Biti će ovdje svakojakih čudesa, kolača, poprženog sejtana i tofua za posjetitelje, a sve će biti i popračeno prigodnom muzikom

Od 22 sata gosti iznenađanja.

Radno vrijeme knjižnice će biti : Srijedom i Četvrtkom od 18. – 21.

www.skatula.anarhija.orgObjavljeno 18.11.2009.

Vremeplov

Mislim, tko više danas može imati punk bend kad malo prdneš na ulicu i svi ti klimaju? Frustrira to. Bolje se pjesme rade kad te vlasti ne slušaju.
Nora Turato (Klaus), intervju za RiRock.com