Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Instrumental Markovskog reklamira Coca-Colinu vodu ”Bistra”

Instrumental ’Voyager/Putnik’ riječkog glazbenika Saše Markovskog, inače klavijaturista benda Urban&4 korištena je kao glazbena podloga reklamnog spota za vodu ’Bistra’ što se ovih dana može vidjeti na nacionalnim televizijskim postajama.

– U ime Coca-Cole, agencija McCann Erickson kontaktirala je moju izdavačku kuću Dancing Bear i oni su im na preslušavanje dali moj materijal snimljen za potrebe izdanja samostalnog albuma.
Njima se to svidjelo, i dapače bili su jako zadovoljni što su pronašli odgovarajuću glazbu domaćeg izvođača obzirom da se radi o hrvatskom proizvodu i tako je došlo do suradnje - rekao je u nedavnom razgovoru Markovski.

Osim brojnih obveza s Damirom Urbanom i Četvorkom, Markovski već duže vrijeme intenzivno u studiju Marija Juničića radi na samostalnom albumu koji će ga predstaviti u nešto drugačijem glazbenom svjetlu.

– Ta je suradnja došla u pravom trenutku jer tijekom travnja napokon izlazi moj samostalni album ’Diskonekted’ u izdanju Dancing Beara. Album je zapravo već gotov, nedostaju samo detalji - kaže Saša Markovski.

Objavljeno 25.03.2008.

Vremeplov

Moje ime nije neka velika fora. Nema nikakvo značenje. Pokušavao sam dugo otarasiti se tereta mita o Bob Dylanu.Bob Dylan