Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Instrumental Markovskog reklamira Coca-Colinu vodu ”Bistra”

Instrumental ’Voyager/Putnik’ riječkog glazbenika Saše Markovskog, inače klavijaturista benda Urban&4 korištena je kao glazbena podloga reklamnog spota za vodu ’Bistra’ što se ovih dana može vidjeti na nacionalnim televizijskim postajama.

– U ime Coca-Cole, agencija McCann Erickson kontaktirala je moju izdavačku kuću Dancing Bear i oni su im na preslušavanje dali moj materijal snimljen za potrebe izdanja samostalnog albuma.
Njima se to svidjelo, i dapače bili su jako zadovoljni što su pronašli odgovarajuću glazbu domaćeg izvođača obzirom da se radi o hrvatskom proizvodu i tako je došlo do suradnje - rekao je u nedavnom razgovoru Markovski.

Osim brojnih obveza s Damirom Urbanom i Četvorkom, Markovski već duže vrijeme intenzivno u studiju Marija Juničića radi na samostalnom albumu koji će ga predstaviti u nešto drugačijem glazbenom svjetlu.

– Ta je suradnja došla u pravom trenutku jer tijekom travnja napokon izlazi moj samostalni album ’Diskonekted’ u izdanju Dancing Beara. Album je zapravo već gotov, nedostaju samo detalji - kaže Saša Markovski.

Objavljeno 25.03.2008.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash