Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ivan Vragolovich u Teti Roži!

Ivan Vragolovich u Teti Roži!16. 04. 2010. u Teti Roži će koncert održati Ivan Vragolovich izvođač-kantautor rođeni brođanin (Ivan Vragolović).

Na glazbenoj sceni pojavljuje se 2006. godine prvi puta koncertom u suorganizaciji Grada Slavonskog Broda povodom ”Hoću udrugu mladih”, te iste godine organizira u vlastitoj organizaciji, uz pomoć grada Slavonskog Broda, te novina ”Posavska Hrvatska”, samostalni koncert u kino dvorani ”Hrvatski Dom” u Slavonskom Brodu, te pred dvjestotinjak zadovoljnih posjetitelje isti snima kao svoj prvi vlastiti promocijski CD/DVD.

Od 2006. do danas I. Vragolovich nastupa po brojnim hrvatskim i stranim klubovima; za napomenuti su: Kao polufinalista na Internacionalnom Blues Chalangeu u Memphisu, Ten, 2010, nastupa 2 dana za redom u klubu Wet Willies, na Beale Streetu, najpoznatijoj blues ulici na svijetu, zatim par dana kasnije u Blue Bird Caffeu, koji slovi za najpoznatiji američki open mic bar i na još par poznatih klubova u Nesvileu, Ten, USA.

Nastupao je i na velikim hrvatskim festivalima kao što su Festung Fest 2007.(predizvođać grupama Urban &4, Majke, Stefanovski trio), Vip InMusic Festival 2008. gdje je nastupio kao jedini hrvatski band na glavnoj pozornici te kao jedan od predgrupa slavnom Nick Cave-u i njegovom pratečem bandu, zatim na Art & Musicu u Puli 2008 kao jedan od 8 finalista u internacionalnoj natjecateljskoj kategoriji, Hartera Festival 2009. u Rijeci, kao pobjednik natječaja ”Oderi Na Harteri 2009”; kao jedini izabran između više stotina raznih izvođača u kategoriji ”Band”.

Ivanu su kao izvođaču, vrata (Boško Petrović) BP Cluba u Zagrebu već širom otvorena, te je 13.01.2010 nastupio po 3. puta u tom svjetski priznatom zagrebačkom jazz klubu, ovog puta kao otvarač sezone ”Century of the blues”.

Nije za zanemariti ni činjenica da je Ivan Vragolovich bio pred-izvođač na koncertu P.W. Longa (Ex Mule, USA) u Vinkovcima kao i legendarnog blues svirača Johnny Wintera (USA), u Zagrebu.

Koncert počinje u 22:00.

Ulaz je besplatan.

Objavljeno 15.04.2010.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles