Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

IzaQlisa u Teti Roži!

IzaQlisa u Teti Roži!Riječka rock glazbena skupina IzaQlisa koja je začeta 2006.god na ideji stvaranja autorskih skladbi, a ujedinjena krajem 2009 god. dolaskom basiste Lea (koji na probe putuje iz Zadra) nastupiti će u Teti Roži u subotu 24.04. 2010 u 22:00.

Bend poručuje: ”Zahvaljujemo se svim bivšim članovima koji su dali svoj doprinos u stvaranju glazbenog izričaja, suradnicima koji su pomagali u studiju prilikom snimanja pjesama: Vedranu Križanu, PHC Borotu, Mariu sa ”Pećina”, Marinu Ušalju, Ani Kabalin, Sandi Bratonji, Alenu Brentiniu, Olji Dešiću i posebno Alenu Tibljašu, te svim ostalima koje smo možda zaboravili.”

Bend se krpao tokom godina, stvarao pjesme, snimao u studiu, ”gužvao” se na radiu i sada je konačno u mogućnosti prezentirati se publici u punom sastavu.

Početak koncerta je u 22:00, ulaz besplatan

Objavljeno 22.04.2010.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)