Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izašao debi album ”Izlog” riječke rock grupe Morso

Izašao debi album ”Izlog” riječke rock grupe MorsoNakon napornog studijskog rada i brojnih sati provedenim u produkciji, riječka glazbena družina Morso spremna je predstaviti svoj album prvijenac - ’’Izlog’’. Album je isprepleten njihovim dobro poznatim modern-rock zvukom, a nudi i druga iznenađenja za sve one koji su bend upoznali kroz njihov dosadašnji rad, bilo pod ovim imenom ili godinama prije kao Tha B Inside.

Na albumu koji izlazi u ponedjeljak 30. lipnja naći ćete pjesme za izležavanje na plaži ali i za cjelonoćno partyjanje uz električne gitare i čvrste ritmičke udarce na tragu The Killers, Interpol, Muse i drugih aktualnih svjetskih rock izvođača.Osim već poznate pjesme ”Izlog” te aktualnog singla ”Sati” koji je već ušao na top liste diljem zemlje, na albumu se nalaze: ”Dar”, ”Kao da neznam kraj”, ”Znak”, ”Ne vidi”, ”Sol”, ”Publika za smijanje”, ”Prazan dan”, ”Lijek”, ”Voda” i pjesma ”Bogovi ljudi”.

Za sebe kažu: ”Najbolju sliku o nama može se dobiti na live nastupima jer spoj energične glazbe i publike daje još veći poticaj kreativnosti. Mi se trudimo stilski svirati otprilike ono što inače i slušamo, a to je glazba 80-ih godina u spoju s energijom današnjih bendova na svjetskoj rock sceni, ukratko to bi bio spoj pop melodija tadašnje glazbe i današnje rock energije”.

Osim promocije albuma u Rijeci koja će se održati u riječkom Dallas music shopu ovog četvrtka 3.7. u 18:30 sati, Morso nam priprema i jesenske koncerte o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti. Prvi bi trebao biti u riječkoj Stereo dvorani.

Morso su: Stanislav Grdaković (vokal), Ivana Bartolović (vokal), Matej Zec (gitara), Darko Terlević (klavijature), Nikola Mesarek (bas gitara), Ivan Bojčić (bubnjevi), te Hrvoje Brzić (loop).

Link: www.myspace.com/morsoband

Objavljeno 28.06.2008.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich