Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izašao debi album ”Izlog” riječke rock grupe Morso

Izašao debi album ”Izlog” riječke rock grupe MorsoNakon napornog studijskog rada i brojnih sati provedenim u produkciji, riječka glazbena družina Morso spremna je predstaviti svoj album prvijenac - ’’Izlog’’. Album je isprepleten njihovim dobro poznatim modern-rock zvukom, a nudi i druga iznenađenja za sve one koji su bend upoznali kroz njihov dosadašnji rad, bilo pod ovim imenom ili godinama prije kao Tha B Inside.

Na albumu koji izlazi u ponedjeljak 30. lipnja naći ćete pjesme za izležavanje na plaži ali i za cjelonoćno partyjanje uz električne gitare i čvrste ritmičke udarce na tragu The Killers, Interpol, Muse i drugih aktualnih svjetskih rock izvođača.Osim već poznate pjesme ”Izlog” te aktualnog singla ”Sati” koji je već ušao na top liste diljem zemlje, na albumu se nalaze: ”Dar”, ”Kao da neznam kraj”, ”Znak”, ”Ne vidi”, ”Sol”, ”Publika za smijanje”, ”Prazan dan”, ”Lijek”, ”Voda” i pjesma ”Bogovi ljudi”.

Za sebe kažu: ”Najbolju sliku o nama može se dobiti na live nastupima jer spoj energične glazbe i publike daje još veći poticaj kreativnosti. Mi se trudimo stilski svirati otprilike ono što inače i slušamo, a to je glazba 80-ih godina u spoju s energijom današnjih bendova na svjetskoj rock sceni, ukratko to bi bio spoj pop melodija tadašnje glazbe i današnje rock energije”.

Osim promocije albuma u Rijeci koja će se održati u riječkom Dallas music shopu ovog četvrtka 3.7. u 18:30 sati, Morso nam priprema i jesenske koncerte o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti. Prvi bi trebao biti u riječkoj Stereo dvorani.

Morso su: Stanislav Grdaković (vokal), Ivana Bartolović (vokal), Matej Zec (gitara), Darko Terlević (klavijature), Nikola Mesarek (bas gitara), Ivan Bojčić (bubnjevi), te Hrvoje Brzić (loop).

Link: www.myspace.com/morsoband

Objavljeno 28.06.2008.

Vremeplov

Da bi nešto bilo univerzalno treba biti lokalno!


Ingmar Bergman