Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izdali smo Metal objavljuju Hesus Attor

Izdali smo Metal recordings ponosno predstavlja novo izdanje riječke grupe Hesus Attor pod naslovom ”Green Feathers and Canaries”. CD izlazi 24.03.2006. i biti će nabavljiv u dućanu glazbene opreme Surfer Rosa, a dan poslije - 25.03. biti će promocija u Palachu pod ravnanjem DJ Grge.

Zanimljivost vezana uz nove Hesuse je da su nabasali na vokala i to sasvim slučajno. Napustivši One Piece Puzzle, El Cathedralico se prežderavao supermasnom, nezdravom hranom u parku pored prostorije i bio je primjećen od strane Hesusa koji su mu se odmah pridružili u tom ”satanskom food ritualu”. Skuživši da imaju slične poglede u vezi hrane i muzike, suradnja je došla sama po sebi, te su sklepali nekoliko stvari i probavili ih u G.I.S. studiju. Ovaj mini LP je preporučljiv za sve fanove extremne-alter-food-metal glazbe, ali i za sve one koji se muče s lošom probavom. ISM i Hesus Attor vam žele ugodan i tripoidan dobar tek.

Objavljeno 21.03.2006.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)