Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

IZVEDENA ANDROIDA

Članice riječke vokalne skupine Putokazi i njihovi gosti sinoć su u sklopu Riječkih ljetnih noći na stubištu pored Hotela Bonavia izveli koncertno-scenski happening Androida. Veliku pomoć Putokazima su pružili i njihovi brojni gosti: članovi Orkestra HNK Ivana pl. Zajca s dirigentom Alanom Bjelinskim, Damir Urban i Masimo Savić, koji je izveo skladbu ”Kuća”. Osim njih tijekom happeninga zahvaljujući kojem je promoviran jedan novi koncertni prostor u Rijeci, nastupio je i DJ Tom Jay, kojem se u remiksu pjesme ”Drukčija” pridružio ostatak njegove grupe Underground Sky.
U izvedbi posljednje skladbe, remiksa pjesme ”Snena pleše”, Putokazima su se pridružili i DJ Bizzare te članovi breakdance kluba Renegade. Čarolija svjetla, glazbe i scenskog pokreta koja će doživjeti i svoja DVD izdanja, upotpunjena je i prikazivanjem videospota ”Play Rewind Forward” i remiksirane ”Snena pleše”.

Objavljeno 19.07.2005.

Vremeplov

Nekad se govorilo da u našoj kinematografiji imamo slabe scenariste i osrednje redatelje, ali tvrdim da je to velika zabluda - imamo sve veći broj slabih glumaca, koji su raspršeni, koji moraju sinhronizirati banane u reklamama ili pak skaču iz sapunice u sapunicu.
Aldo Paquola, riječki filmski kritičar i publicist