Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Javni natječaj za Palach do 28. ožujka

Grad Rijeka do kraja tjedna službeno objavljuje natječaj za davanje u zakup kluba Palach, koji je ostao prazan nakon što je dosadašnji korisnik prostora, MMC Rijeka, 10. veljače jednostrano otkazao ugovor o zakupu - piše na portalu Grada Rijeke. U zakup se daje prostor ukupne površine od 682 metara četvornih, od čega je 600 metara četvornih namijenjeno isključivo obavljanju kulturnih djelatnosti, a ostatak za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Prostor se daje u zakup na vrijeme od pet godina, a mjesečna zakupnina iznosi 1,45 eura po metru četvornom.

Član Poglavarstva zadužen za kulturu Bože Mimica istaknuo je kako će se pri odabiru budućeg zakupca prostora prvenstveno uzeti u obzir kvalitet kulturnog programa koji će natjecatelji prezentirati, s time da se na natječaj mogu prijaviti pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje kulturne i ugostiteljske djelatnosti, ali i obrtnici za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, uz uvjet da imaju sklopljene sporazume s udrugama za obavljanje kulturne djelatnosti. Na natječaj se mogu i zajednički prijaviti, s time da će u tom slučaju Grad Rijeka sklopiti Ugovor o zakupu prostora s jednom pravnom ili fizičkom osobom registriranom za obavljanje kulturne ili ugostiteljske djelatnosti, a natjecatelji će u tom slučaju biti dužni ugovorom regulirati svoje međusobne odnose. Od natjecatelja će se zahtijevati dostavljanje prijedloga kulturnog programa koji bi trebao imati zastupljenu likovno-izložbenu, filmsku, književnu, scensku, multimedijalnu i glazbenu djelatnost.

Gradonačelnik Vojko Obersnel je naglasio kako je fiksni iznos zakupnine unaprijed određen kako bi pri odabiru budućeg zakupnika odlučujući bili upravo predloženi programi, a ne financijska struktura podnositelja zahtjeva na natječaj. Natječaj će ostati otvoren do 28. ožujka, kako bi potencijalni zakupci mogli kvalitetno pripremiti prijedloge programa.

Predloženi uvjeti natječaja: www.rijeka.hr/fgs.axd?id=18881.

Objavljeno 19.02.2008.

Vremeplov

Jedine stvari oko kojih se Mick i ja ne slažemo su band, glazba i ono što radimo.
Keith Richards