Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jennifer Lopez na Kantridi, patka ili stvarnost

Neki hrvatski mediji su nedavno izašli s bombastičnom informacijom o održavanju koncerta svjetske mega pop i glumačke zvijezde Jennifer Lopez 30. svibnja na riječkom stadionu Kantrida. Kažu da će ”J. Lo održat 30. svibnja na riječkom stadionu Kantrida veliki koncert pred 20.000 do 30.000 ljudi. Bit će to prvi posjet prelijepe latino dive Lijepoj našoj, koja u svojoj biografiji ima šest albuma, desetke filmova i TV serija, dva propala braka i nekoliko ostavljenih zaručnika.”

Osim navedenog podatka o gostovanju ove glumice i pjevačice, nigdje informacije o organizatoru svirke. To je u posljednje vrijeme postala praksa da se do zadnjeg kraja održava neizvjesnost, a time unosi i nesigurnost kod potencijalne publike, ne navodeći imena organizatora. Nismo ljubitelji J. Lo, dapače svima u našoj maloj redakciji ista & slični MTV klonovi neopisivo idu na živce - ali, patke su opasne male životinje u svijetu glazbenog show bizza, gdje i Rijeka traži svoje mjesto. Slažete se?

Objavljeno 02.05.2006.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik