Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još jedna dobra svirka Acaida

Nakon nedavno održane promocije novog demo uratka pod nazivom ’Mind Intruder’, riječka grupa Acaid u prošli petak je ponovo nastupila pred svojom publikom i to u klubu Carpe Diem, a vesela atmosfera potrajala je čak više od dva sata. Neumorni dečki i cura priredili su svirku sačinjenu od autorskih skladbi, ali i obrada poznatih svjetskih grupa. Četvrti nosač zvuka rezultat je njihovog jednogodišnjeg rada koji je publika odlično primila.

Odlučili smo još malo promovirati novi CD i drago nam je što su se i na ovom koncertu okupili ljudi koji su zapravo prisustvovali i promociji u klubu Booka. To je valjda znak da se ljudima sviđa ono što radimo, a to je ono što nas tjera naprijed - sa smiješkom je izjavio za Novi list Marko Mušan, jedan od dvojice gitarista benda.

Prema riječima članova grupe, kod autorskih stvari svatko uvijek nastoji unijeti neku vlastitu notu, pa stoga ne čudi što njihovi različiti glazbeni afiniteti u konačnici rezultiraju vrlo originalnim spojem stilova kao što su rock, metal, funky, a na trenutke čak i dub i reggae. Onima koji još nisu saznali o čemu se radi, Acaid najavljuje koncert u zagrebačkom klubu Route 66 koji bi se trebao održati 5. travnja.

Objavljeno 27.02.2008.

Vremeplov

Bez hrvatskog glazbenog mainstreama manje bismo se smijali. Ovako, u nedostatku humora osim sporadičnih provala Knjaza ili Pervana, imamo festivale i playback nastupe koji na lice umorne nacije mogu izmamiti osmjeh.
Mirela Proselac Remi (Elemental)