Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

JOŠ O HARTERI

Veliko glazbeno događanje, festival ’’Hartera’’ koji će se pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i u organizaciji agencije Zabava održati 06. svibnja u Rijeci u Tvornici papira i dalje plijeni pažnju javnosti. Naime, popisu izvođača koji čine: kultni slovenski bend Laibach (koji će nakon dugog niza godina svirati u Rijeci), Let 3 (koji će svojim nastupom najaviti objavljivanje svog novog studijskog albuma ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’), Urban & 4 i The Beat Fleet (koji promoviraju svoje aktualne albume); dodan je i Eyesburn, najpoznatiji bend novije generacije srpskih rock izvođača. Uz njih, nastupit će i mlade, perspektivne riječke grupe Father i One Piece Puzzle. Događanja na rock flooru okončat će se glazbenim programom Evil Disco.
Najavljeno je i to kako bi u sklopu festivala javnosti po prvi put trebala biti predstavljena nova Dallasova podetiketa ’’Ciklama’’ čiji je pokretač basist grupe Let 3 Damir Martinović-Mrle.
Svoj će obol ’’Harteri’’ dati i predstavnici elektronske glazbe, kao i atraktivni strani DJ-i. Naime, organizatori su potvrdili kako je svoj premijerni dolazak u Hrvatsku, odnosno Rijeku najavio njemački duo M.A.N.D.Y. koji dolazi iz Berlina, prijestolnice modernog elektronskog zvuka, gdje je ujedno i sjedište njihove proslavljene etikete Get Physical. Njima će se pridružiti hrvatski DJ-i Fryer & Boo Dale, Arszenik i Wan, te gost iz Srbije i Crne Gore Nesha Tehnika kao i slovenski DJ Rojter. Vizualni identitet electro floor-u dat će VJ timovi Mijau Lab iz Rijeke i splitski Loop Junkies.

Objavljeno 23.04.2005.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison