Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

JOŠ O HARTERI

Veliko glazbeno događanje, festival ’’Hartera’’ koji će se pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i u organizaciji agencije Zabava održati 06. svibnja u Rijeci u Tvornici papira i dalje plijeni pažnju javnosti. Naime, popisu izvođača koji čine: kultni slovenski bend Laibach (koji će nakon dugog niza godina svirati u Rijeci), Let 3 (koji će svojim nastupom najaviti objavljivanje svog novog studijskog albuma ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’), Urban & 4 i The Beat Fleet (koji promoviraju svoje aktualne albume); dodan je i Eyesburn, najpoznatiji bend novije generacije srpskih rock izvođača. Uz njih, nastupit će i mlade, perspektivne riječke grupe Father i One Piece Puzzle. Događanja na rock flooru okončat će se glazbenim programom Evil Disco.
Najavljeno je i to kako bi u sklopu festivala javnosti po prvi put trebala biti predstavljena nova Dallasova podetiketa ’’Ciklama’’ čiji je pokretač basist grupe Let 3 Damir Martinović-Mrle.
Svoj će obol ’’Harteri’’ dati i predstavnici elektronske glazbe, kao i atraktivni strani DJ-i. Naime, organizatori su potvrdili kako je svoj premijerni dolazak u Hrvatsku, odnosno Rijeku najavio njemački duo M.A.N.D.Y. koji dolazi iz Berlina, prijestolnice modernog elektronskog zvuka, gdje je ujedno i sjedište njihove proslavljene etikete Get Physical. Njima će se pridružiti hrvatski DJ-i Fryer & Boo Dale, Arszenik i Wan, te gost iz Srbije i Crne Gore Nesha Tehnika kao i slovenski DJ Rojter. Vizualni identitet electro floor-u dat će VJ timovi Mijau Lab iz Rijeke i splitski Loop Junkies.

Objavljeno 23.04.2005.

Vremeplov

Ako me uistinu zanima to što stvaram, zanimat će i druge ljude.
John Cale