Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

KASTAV LJETI

Zvučno ime Grada Kastva, gradića koji je od 18. stoljeća poznat kao grad kulture, prosvjete i školstva, iz godine se u godinu sve više spominje zahvaljujući njegovoj primarnoj kulturnoj manifestaciji - ”Kastafskemu kulturnemu letu”. Taj ljetni festival, svojim visokokvalitetnim kulturnim programima, svake godine privlači veliki broj posjetitelja te na taj način gradu otvara nove mogućnosti za razvoj.
Festival je to koji će tijekom trideset i šest kulturnih večeri ugostiti čak 350 sudionika iz 14 zemalja što potvrđuje festival kao pravu međunarodnu manifestaciju. Koncerti, predstave, projekcije i slični programi na otvorenom privlače mnoge posjetitelje svakog ljeta, uhvatite vremena i posjetite Kastav i ovog ljeta jer je KKL živi dokaz da za dobar program ne treba ”puno love” već samo dobra volja i sposobnost organizacije zanimljivih kulturnih programa. Mnogima za primjer. Adresa je www.kkl.hr.

Objavljeno 18.07.2005.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)