Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Klaus na 12.Art & Music Festivalu u Puli

Žiri 12. Art & Music Festivala odabrao je osam polufinalista koji će se natjecati za ulazak u finale 12. Art & Music Festivala - među kojima se ističe nama dobro znano ime sve popularnije riječke skupine Klaus.
Riječki bend Nore Turato, 17-godišnje kćerke poznatog riječkog arhitekte Idisa Turata, nije još objavio album prvijenac, čak niti singl pjesmu, a zahvaljujući glazbi koju su objavili na svojim MySpace stranicama, svirat će na četiri velika festivala u četiri grada – Minivalu u Zagrebu, Harteri4 u Rijeci, Exitu u Novom Sadu i na Art & Musicu u Puli.

Nakon dvodnevnog preslušavanja, žiri spomenutog Art & Music festivala je od 120 prijava iz Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Slovenije odabrao slijedećih osam izvođača:
- Klaus, Rijeka
- Ženekese, Beograd
- Castro, Split
- Stuttgart Online, Beograd
- Krsh, Beograd
- Ruiz, Zagreb
- Ivan Vragolovich, Slavonski Brod
- Gregor S., Jastrebarsko.

12. Art & Music Festival održati će se od 25.04. - 03.05.2008. u Puli, s time da će se glazbeni dio Festivala, na kojem će nastupiti izvođači natjecatelji te gosti, održati od četvrtka 01.05. do subote 03.05.2008. godine. Nagrada za pobjednika je potpisivanje ugovora za prvi album te 60 sati korištenja tonskog studija PartyZan u Puli.

Od izvođača koji će nastupiti kao gosti Festivala, svoj nastup su do sada potvrdili Pankrti - Ljubljana, Archie Bronson Outfit - London, The Beat Fleet - Split, The Dirty - London, - Repetitor - Beograd (Pobjednici 11. A&M Festivala), Damir Avdić - Tuzla I The Chweger - Pula.

Uskoro će biti objavljen kompletan program te ostale pojedinosti vezane za 12. Art & Music Festival na www.artandmusicfest.org.

Objavljeno 19.03.2008.

Vremeplov

Ljudi se ne bi trebali oslanjati na intervjue s glazbenicima kao da su stvarni. Većina njih je osakaćena, izmišljaju stvari u njima. To je, reklo bi se, izmišljena priča pisca ili izdavača.
Frank Black (The Pixies)