Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Klaus, uspješan put od interneta do velikih festivala

Grupa Klaus mladi su Riječani koji bi se u srpnju mogli bi se naći među glazbenom elitom koja će zasvirati na poznatom Exit festivalu, za koji je od jučer u riječkom Dallas Music Shopu počela službena prodaja karata. Mjesec dana prije svjetski poznatog festivala u Novom Sadu, točnije 13. lipnja, Klaus će zasvirati i pred domaćom publikom na četvrtom Hartera festivalu.

Sve nam je to baš super i naravno da smo se iznenadili kad nas je kontaktirala menadžerica Exita za Hrvatsku koja je kazala da je 90 posto sigurno da će Klaus nastupiti na tom festivalu. Prije toga sviramo u zagrebačkoj Tvornici, pa na festivalu ženske kulture u Kutini, slijedi splitska Kocka. Bit će to vrlo uzbudljiva godina za nas, kazala je Nora Turato koja potpisuje svu glazbu Klausa dok je Bernard Blašković pojačanje na gitari na nastupima uživo. Nora u posljednjem razgovoru za medije kaže da zapravo postoje dva benda Klaus – jedan je ustvari ona sama na snimkama, a drugi za nastupe gdje joj se pridružuje Blašković.

Klaus trenutačno slovi za jednu od najvećih nada riječke scene, iako se izvan okvira interneta za njih relativno malo zna. Svoje mjesto pod suncem našli su zahvaljujući MySpace stranicama gdje su prvi put predstavili svoju glazbu, a sada već broje preko 32.000 posjeta svom online profilu www.myspace.com/musicklaus.

Klaus zapravo spada u novu generaciju bendova, internet generaciju i danas glazbenicima više nije toliko važno objaviti službeni nosač zvuka, no ipak polako skupljaju materijal, izabiru pjesme koje bi se mogle uskoro naći na debi albumu.

Objavljeno 11.03.2008.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik