Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Klub Loop

Klub LoopU Lovranu u prostorijama nekadašnjeg Bijou bara s programom je započeo klub Loop čiji su voditelji Boško Marjanac, Vedran Domazet i Toni Družeta.

Zašto baš Loop otkrio nam je jedan od voditelja, Toni Družeta: ”Do imena kluba došli smo tako što smo na internet točnije facebook stavili natječaj za ime kluba, te smo od preko 300 pristiglih prijedloga odabrali ime Loop”.

Klub je na površini od 420 kvadratnih metara, sa oko 130 sjedećih mjesta i komotno može primiti oko 400 posjetitelja. Svečano otvorenje bilo je 10.12.2009. dok su sa poslovanjem počeli 14.12. prije nepuna 3 mjeseca.

Od publici zvučnijih imena do sada su u klubu nastupili Elemental i Padre.

Kako klub Loop nije orijentiran na samo jednu vrstu glazbe u mjesecu ožujku tu će svirati 5.3. Crvena jabuka (povodom Dana žena), 12.3. Jokeri iz Rijeke, 22.3. Gazde.

Prema riječima Družete ” U dogovoru smo sa još nekim poznatim bendovima i pjevačima iz Hvatske, ali za sada ne bi izlazili sa imenima van.Također je plan napraviti i festival pod radnim imenom ”Dani house muzike u Lovranu” na čemu intenzivno radimo.” možemo zaključiti da će i Lovran ponovno postati jedna od destinacija za izlaske.

Objavljeno 05.03.2010.

Vremeplov

Otišao sam na brod kako bi zaradio lovu za ”fleš”, a kad sam se nakon pet godina vratio s ”flešom”, nisam više imao koga slikati – scena je nestala.
Damir Krizmanić Kriza, riječki fotograf