Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Klub Tenk @ Orehovica

Klub Tenk @ OrehovicaRock ’n’ roll ponovo ’’vlada’’ svakim kutkom Rijeke. Novo mjesto za sve ljubitelje riječkog i inog rocka je Klub TENK.

Otvorenje Tenka održat će se 09. travnja, s početkom u 21 sat, a nastupaju slijedeći bendovi: Mrtvi Kanal, What The Funk, River Sharks, Krešo I Kisele Kiše, The Vinyl Trio, Krvava Meri - Azra tribute band, a upad je free…

Klub TENK nalazi se na adresi Slavka Krautzeka 83, između Orehovice i Gornje Vežice, sa zadnje strane studentskog kampusa na Trsatu (ex vojarna), a navedenii polivalentni klub djeluje pod okriljem Udruge Riječko Pleme.

Cilj i svrha Udruge ogleda se u stvaranju prostora za djelovanje kulturnih, subkulturnih, glazbenih i inih skupina mladih i onih koji se osjećaju mladima, posebice na riječkoj kulturno – glazbenoj sceni te na taj način pridonositi miru i toleranciji među ljudima, a uz to i obogatiti ponudu ovakvih sadržaja u našem gradu.

Organizatori se nadaju se da će te svi vi postati dio Riječkog plemena i pronaći svoje mjesto u Klubu TENK, pa Vas pozivaju na otvorenje kluba koje će se održati 09. travnja, s početkom u 21 sat.

Više o Klubu i Udruzi, program događanja i razne obavijesti možete saznati na web stranici ili putem Facebooka - Klub Tenk.

Objavljeno 07.04.2010.

Vremeplov

Stav ”znam što radim” je sranje, pa je zato lijepo čuti da to netko prizna, jer nitko ne zna što radi.
Win Butler (Arcade Fire)