Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Klub Tenk @ Orehovica

Klub Tenk @ OrehovicaRock ’n’ roll ponovo ’’vlada’’ svakim kutkom Rijeke. Novo mjesto za sve ljubitelje riječkog i inog rocka je Klub TENK.

Otvorenje Tenka održat će se 09. travnja, s početkom u 21 sat, a nastupaju slijedeći bendovi: Mrtvi Kanal, What The Funk, River Sharks, Krešo I Kisele Kiše, The Vinyl Trio, Krvava Meri - Azra tribute band, a upad je free…

Klub TENK nalazi se na adresi Slavka Krautzeka 83, između Orehovice i Gornje Vežice, sa zadnje strane studentskog kampusa na Trsatu (ex vojarna), a navedenii polivalentni klub djeluje pod okriljem Udruge Riječko Pleme.

Cilj i svrha Udruge ogleda se u stvaranju prostora za djelovanje kulturnih, subkulturnih, glazbenih i inih skupina mladih i onih koji se osjećaju mladima, posebice na riječkoj kulturno – glazbenoj sceni te na taj način pridonositi miru i toleranciji među ljudima, a uz to i obogatiti ponudu ovakvih sadržaja u našem gradu.

Organizatori se nadaju se da će te svi vi postati dio Riječkog plemena i pronaći svoje mjesto u Klubu TENK, pa Vas pozivaju na otvorenje kluba koje će se održati 09. travnja, s početkom u 21 sat.

Više o Klubu i Udruzi, program događanja i razne obavijesti možete saznati na web stranici ili putem Facebooka - Klub Tenk.

Objavljeno 07.04.2010.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com