Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert za Dariju!

Koncert za Dariju!Podsjećamo da će se danas 25. veljače u prostorima kluba Palach, u organizaciji udruge U.M.Ri., održati dobrotvorrni koncert za Dariju Šimunov. Koncert će započeti u 20 sati, a nastupiti će slijedeći bendovi: Ashes You Leave, Monox, Diamond Dust, Band Kult, BUMslang.

Upad je 30 kuna, a sva zarada od koncerta biti će uplaćena na račun za pomoć Dariji Šimunov. Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i podržati ovu plemenitu akciju.

Studentica Filozofskog Fakulteta, Darija Šimunov prikovana je za krevet već nekoliko godina u malom podstanarskom stanu. Osim borbe s multiplom sklerozom i nepokretnošću uzrokovanom padom koji je rezultirao teškom ozljedom kralježnice, sada se u teškoj financijskoj situaciji mora boriti i s nerazumijevanjem nadležnih državnih zdravstvenih ustanova, koje ne žele doprinijeti njenom zdravstvenom poboljšanju. Darija se već liječila i dobro reagirala na terapiju, ali u trenutnoj financijskoj situaciji terapija od šest tisuća eura, bez novčane potpore države, daleko je od svog nastavka. Pošto su se svi, za koje očekujemo da će reagirati i brinuti se za svoje građane, okrenuli od nje, jedino joj vi, kolege i kolegice, i svi ostali nesebični ljudi, možete pomoći.

Svi koji žele i mogu pomoći Dariji Šimunov, svoj prilog mogu uplatiti na broj tekućeg računa 2484008- 3211151757 kod Raiffeisen banke te adresama Martićeva 57, Zagreb- za bankovne transakcije i Obala kneza Branimira 4d, Zadar - za poštanske pošiljke .

Objavljeno 25.02.2010.

Vremeplov

Meni je publika svetinja. Kao obitelj koju sam sam birao...
Zlatan Stipišić Gibonni