Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kreće ’’Radio Sova’’

Kreće ’’Radio Sova’’Velikim koncertom riječkih bendova Let 3, Morso, Quasarr, Diskurz, Grad i One Piece Puzzle, koji će se održati 29.01 na balkonu Radija Rijeke s početkom u 22 sata, krenuti će s radom studentski radijski program nazvan ’’Radio Sova’’.

Na današnjoj press konferenciji održanoj u prostorijama Radija Rijeke predstavljen je taj zajednički projekt Riječkog sveučilišta i Radio Rijeke, najslušanije radio postaje u Rijeci.

’’Radio Sova’’ će se primarno baviti problematikom studentskog života, a uz to zadaća će mu biti pružati riječkim studentima informacije o aktualnostima vezanim za njihove fakultete. Osim ozbiljnih tema u programu će se emitirati i emisije o glazbi, kulturi, znanosti, sportu i zdravlju, praćene raznom urbanom glazbom.

Program će se emitirati na frekvencijama Radio Rijeke svaku večer od ponoći do 2 sata, a voditi i uređivati će ga studenti Riječkog sveučilišta.

Objavljeno 28.01.2010.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)