Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”kRIk 3” – Šansa za mlade riječke umjetnike

”kRIk 3” – Šansa za mlade riječke umjetnikeI treću godinu zaredom mnogobrojni će neafirmirani riječki kreativci imati priliku ’kriknuti’ te kroz različite grane umjetnosti predstaviti vlastiti doživljaj čujnog, viđenog, bliskog.

Omogućit će im to Udruga mladih Akcija u suradnji s udrugama Spirit, Nešto novo, Trag i klubom Palach u čijoj organizaciji od 2. do 11. listopada kreće treći festival ’Kreativnost riječke kulture – kRIk’.

’kRIk 3’ nastavlja svoju već uhodanu tradiciju promocije neafirmiranih umjetnika, pa će tako i ovoga puta u njemu moći sudjelovati svi koji svoj rad žele prezentirati publici. Manifestacija se sastoji od DJ natjecanja koje je zakazano 3. listopada u klubu Palach, izložaba u Palachu, Spiritu i Vološćici, tematske likovne radionice ’Krik za urbani užas ili krasotu’ te revije amaterskog filma i videoprojekcija koje će se od 6. do 8. listopada prikazivati u Spiritu - najavio je u Novom listu Mario Alempijević uime Udruge mladih Akcija.

Mario Alempijević objašnjava kako će svim događajima prethoditi radionice ili vježbaonice u Spiritu koje počinju ovih dana te na koje se moguće prijaviti putem maila info@poriluk.com ili pak u prostorima udruge (B.Polića 2/1kat) na sutrašnjem sastanku u 19.30 sati. Po istom principu primat će se i videoradovi za spomenutu reviju.

Mlade DJ snage ovdje će moći, na osiguranoj opremi, vježbati za natjecanje, a svi koji se od sutra prijave na videofilm, likovnu ili fotoradionicu moći će štošta naučiti o procesu snimanja i obrade videa ili pak dobiti priliku izraditi kolektivni foto kolaž ili foto strip vlastitog doživljaja koji se tiče suživota sa ambijentom grada, objasnili su voditelji radionica Helga Paškvan i Denis Pilepić iz Spirita. Zanimljivo, u sklopu graffiti radionice, koja će također biti dio trećeg ’kRIka’, najbolji i napoznatiji riječki grafiteri oslikat će neke od zidova Palacha.

Objavljeno 21.09.2008.

Povezani članci

Vremeplov

Muzika se dijeli na dobru i lošu. To je tako jednostavno za razumjeti.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)