Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kupnja ulaznica za Harteru4 ”na neviđeno”

Od ponedjeljka 25. veljače do petka 14. ožujka traje pret-pretprodaja dvodnevnih festivalskih ulaznica za Harteru4 po ”frendovskoj cijeni” od samo 99 kuna. Neuobičajena je praksa, barem u Rijeci, da se ulaznice ustvari kupuju - na neviđeno. Prednost je naravno najpovoljnija cijena koštanja ulaznice za nadolazeći Hartera 4 festival, a ”nedostatak” što ustvari nemate pojma tko će sve 13. i 14. lipnja ove godine nastupati u riječkoj hali Marganovo.

No ipak, RiRock.com njuškala su prva saznala da bi se na ovogodišnjoj Harteri svakako trebala pojaviti značajnija strana glazbena imena od kojih je do sada njih pet i potvrđeno. Također doznajemo da se mijenja koncept - više nema odvojenih live i electro večeri - već će program biti objedinjen tijekom oba dana događanja.

S razlogom ”škrte” najave kažu da ”ako ne kupiš ulaznicu bit će ti žao kad 15. ožujka lagano krene objavljivanje liste izvođača” što je sasvim fina udica za one koji i ove godine nezaobilazno žele biti dijelom Hartere. Ulaznice su od ponedjeljka 25. veljače dostupne u sustavu Eventima, na riječkom kartomatu na Korzu i na www.kulturaplus.com. Na službenim web stranicama Hartera.com nema novih podataka ali nešto više ipak možete naći na festivalskom profilu www.myspace.com/harterafest.

E sad, odlučite sami kada je pravo vrijeme za nabavku ulaznica za Harteru4 - iskreno, nama ”smrdi” na najbogatije izdanje najvećeg riječkog festivala do sada.

Objavljeno 25.02.2008.

Vremeplov

Joao Gilberto na gitari može ”čitati novine” i zvučat će odlično.
Miles Davis