Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kupnja ulaznica za Harteru4 ”na neviđeno”

Od ponedjeljka 25. veljače do petka 14. ožujka traje pret-pretprodaja dvodnevnih festivalskih ulaznica za Harteru4 po ”frendovskoj cijeni” od samo 99 kuna. Neuobičajena je praksa, barem u Rijeci, da se ulaznice ustvari kupuju - na neviđeno. Prednost je naravno najpovoljnija cijena koštanja ulaznice za nadolazeći Hartera 4 festival, a ”nedostatak” što ustvari nemate pojma tko će sve 13. i 14. lipnja ove godine nastupati u riječkoj hali Marganovo.

No ipak, RiRock.com njuškala su prva saznala da bi se na ovogodišnjoj Harteri svakako trebala pojaviti značajnija strana glazbena imena od kojih je do sada njih pet i potvrđeno. Također doznajemo da se mijenja koncept - više nema odvojenih live i electro večeri - već će program biti objedinjen tijekom oba dana događanja.

S razlogom ”škrte” najave kažu da ”ako ne kupiš ulaznicu bit će ti žao kad 15. ožujka lagano krene objavljivanje liste izvođača” što je sasvim fina udica za one koji i ove godine nezaobilazno žele biti dijelom Hartere. Ulaznice su od ponedjeljka 25. veljače dostupne u sustavu Eventima, na riječkom kartomatu na Korzu i na www.kulturaplus.com. Na službenim web stranicama Hartera.com nema novih podataka ali nešto više ipak možete naći na festivalskom profilu www.myspace.com/harterafest.

E sad, odlučite sami kada je pravo vrijeme za nabavku ulaznica za Harteru4 - iskreno, nama ”smrdi” na najbogatije izdanje najvećeg riječkog festivala do sada.

Objavljeno 25.02.2008.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)