Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LAUFER PREDGRUPA QUEENSIMA

Prema informacijama iz zagrebačke Tvornice kulture originalna postava grupe Laufer nastupit će kao predgrupa slavnima Queens Of The Stone Age na njihovom koncertu što će se održati 6. rujna u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Organizator koncerta, zagrebačka Tvornica kulture, ovim glazbenim događanjem započinje svoju jesensko-zimsku koncertnu sezonu.
Premda su prije desetak godina prestali postojati, Lauferi se u posljednje vrijeme sve češće okupljaju kao, recimo, za 25. Ri Rock. Damir Urban o nastupu kaže je da se ”o tome razgovara i pregovara” i da je to sve što u ovom trenutku može reći. S druge strane gitarist Vlado Simčić Vava izjavio nam je kako je velika čast bendu koji ne postoji već deset godina da ga organizatori pozovu da bude predgrupa Queens Of the Stone Age iako postoji mnogo aktualnih bendova koji pretendiraju na tako nešto. Čast nam je nastupiti ispred Queensa, laska nam poziv organizatora i nadam se da ćemo opravdati povjerenje.

Objavljeno 07.07.2005.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić