Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Leonora Surian na Gradini promovira album ”Moj mali svijet”

Leonora Surian na Gradini promovira album ”Moj mali svijet”U sklopu Ljeta na Gradini, koje traje do sredine rujna, u srijedu, 27. kolovoza na Trsatskoj gradini u 21 sat Leonora Surian predstavlja svoj prvi album ’Moj mali svijet’ koji će se u prodaji pojaviti početkom rujna, u izdanju Aquarius Recordsa.

Skladbe s albuma potpisuje tandem - skladatelj Duško Rapotec Ute i tekstopisac Robert Pilepić, a aranžmane Ivan Popeskić, u čijem studiju je sniman i cjelokupni materijal.

Među glazbenicima koji sviraju na CD-u znani su hrvatski jazzeri. Na promociji albuma, Leonora će uz materijal s albuma izvoditi i jazz standarde te poznate teme iz mjuzikala. Nastupit će i Marko Lazarić, Henry Radanović, Ivan Popeskić, Ante Gelo, Darko Jurković - Čarli, Branko Sterpin i mnogi drugi. U slučaju lošeg vremena koncert se odgađa. Cijena ulaznica je 60, 90 i 130 kuna.

Objavljeno 20.08.2008.

Vremeplov

Volim rock’n’roll. Mislim da je on vrhunska umjetnička forma. Još uvijek revolucionarna da može mijenjati ljude i njihova srca. Ali, da... u rocku također ima mnogo smeća i stvarno loše glazbe.
Nick Cave