Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let 3 golotinjom ipak uvrijedio građane Varaždina?

Let 3 golotinjom ipak uvrijedio građane Varaždina?Zbog vrijeđanja morala građana Varaždina Damir Marinović Mrle, Zoran Prodanović Prlja i Ivan Šarar kažnjeni su s po 300 kuna. Prekršajni sud u Varaždinu proglasio je krivima riječke rokere jer su se vidjele njihove genitalije i stražnjica. Letovci su se javno izjasnili da je sudski postupak sramotan jer se uskraćuje njihova umjetnička sloboda izražavanja te se nameće cenzura na umjetnički performans.
Podsjetimo, do cijele zbrke došlo je zbog lošeg tajminga koncerta koji je održan dva dana prije Božića na glavnom gradskom trgu. Naime, mi već gotovo petnaest godina u katedrali samo pedesetak metara dalje održavamo božićni koncert. Vjerojatno je netko izlazeći iz katedrale pogrešno doživio cijelu sliku i podnio prijavu za narušavanje morala, kazao je zamjenik gradonačelnika, koji je s članovima banda razgovarao i o nekim novim projektima.

Otvorenih srca i začepljenih guzova, Grad Varaždin i Let 3 razriješili su sve nesuglasice vezane uz prekršajnu prijavu potaknutu ’golišavim’ nastupom Letovaca u baroknom gradu prije dvije godine. Zamjenik gradonačelnika, Ivan Mesek, odlučan u želji da dokaže kako Varaždin nije samo grad tradicije, već i otvoren za nove utjecaje, poklonio je riječkoj grupi nove barokne čepove za guzu.

Njihova obrana da nisu bili goli jer su u stražnjicama imali plutene čepove nije zadivila suca tako da su naši Letovci najavili podnošenje žalbe na presudu.

Objavljeno 20.11.2008.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin