Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let 3 predložili rekonstrukciju ”spornog” nastupa

U četvrtak su pred sutkinju riječkog Prekršajnog suda Ankicu Kirinčić stali članovi grupe Let3 Damir Martinović Mrle, Zoran Prodanović Prlja i Ivan Šarar kako bi branili pravo na svoj umjetnički izričaj i slobodu. Iako slučajno, ispalo je simbolično, Mrle je i pred tri desetljeća dok je prašio s Termitima, dokazivao isto - da ima pravo na svoju umjetnost. Prije tridesetak godina milicija je u Rijeci legitimirala punkere i darkere, sve u crnim kožnim jaknama i s dugom kosom, no danas su punk i novi val dio glazbene baštine Rijeke.

Letovci su na riječkom sudu ispitani po molbi Prekršajnog suda u Varaždinu koji ih je kaznio, svakoga s po 300 kuna, zbog narušavanja javnog reda i mira na koncertu 22. prosinca 2006. godine, a sve zato što su se, navodno, neki građani osjetili uvrijeđenima scenskim nastupom, inače za letovce uobičajenom – otkrivenom stražnjicom. Oni su na pozornici smještenoj ispred Gradskog poglavarstva, a na poziv Grada Varaždina, održali svoj uobičajeni nastup tijekom kojeg su otkrili genitalije i stražnjicu zbog čega su prekršajnu prijavu i kaznu u iznosu od 300 kuna zaradila trojica članova – Damir Martinović, Zoran Prodanović i Ivan Šarar.

Letovci su poslije, na svoj način, objasnili da nije riječ o golotinji jer su u stražnjici imali – čep. Novčane kazne nisu platili jer, kako je rekao Prlja, to bi značilo da priznaju da su krivi, no smatraju da nisu. Na presudu su se žalili pa je po varaždinskoj molbi saslušanje obavljeno u Rijeci, a spis se vraća u Varaždin, gdje će pasti konačna odluka – presuda ili nastavak postupka.

Objavljeno 15.02.2008.

Vremeplov

Dvije osobe gledaju nekog tipa u baru... jedan vidi odrpanca drugi zvijezdu.
Beck Hansen