Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET 3 PROVOCIRAJU DO KRAJA

Riječka skupina Let 3, nastavlja s iznimno intrigantnim akcijama animiranja javnosti za svoje nove glazbene materijale. Ne samo putem pokrenute web akcije u koju su uključili publiku, prostačkim naslovima pojedinih pjesama poput ”Kurcem u čelo” i ”Pička”, već i inim medijskim nastupima.

U dogovoru i suradnji sa svojim izdavačem, Dallas Records, Let 3 su nakon brojih foto sessiona u crnogorskim narodnim nošnjama, koje je odradila Mare Milin, nakon golišavih nastupa na HTV emisiji ”Shpitza”, provokativnost preselili i u tiskani medij. Naime, u novom broju tjednika ”Nacional”, uz brojne fotografije grupe se ističe fotografija koja ilustrira tekst, a prikazuje četiri sjedeća muškarca maskiranih glava s erektiranim penisima u rukama u masturbatorskim pozama vape za ”parental advisory” etiketom i upitnicama nad glavama svih dušebrižnika koji brinu za ćudoređe njihove publike.

Novi spot grupe za pjesmu ”Rado ide Srbin u vojnike (Pička)”, s CD-a ”Bombardiranje Srbije i Čačka”, u kojem odjeveni u šumadijske nošnje pjevaju i masturbiraju, može se vidjeti na internetu od sredine kolovoza 2005.

”Želatina mi jePogodi, di, diPogodi, di, diU očima, ma, maU očima, ma, ma Mozak mi se totopi, pi, piTotopi, pi, piPopij ga, ga, gaPopij gi, gi, giPička kao mrva kruvaPička kao Empajer stej bildingPička kao krumpirPička kao kameniti putPička kao mits and legends of King Artur and nats of raund tejblPička kao sarmaPička kao čista duša”, pjevaju četiri muškarca odjevena u šumadijske narodne nošnje, s opancima i šajkačama na glavi dok sjede i masturbiraju u najnovijem spotu što će se od sredine kolovoza moći vidjeti na internetu. Spot je snimljen u jednom zagrebačkom stanu, osim vrlo lascivnog i provokativnog sadržaja, zasigurno je i najjeftiniji spot u povijesti hrvatske videografije jer je stajao između 600 i 800 kuna. Članovi grupe ne skrivaju da je posrijedi najluđa stvar koju su do sada napravili i s pravom očekuju ”ogromne reakcije”. Medijske intrige se, ofkors, nastavljaju...

Objavljeno 03.08.2005.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles