Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET NA MTV

Približavanjem koncertnog spektakla - MTV Dan na zagrebačkoj Šalati, 10. Rujna , donosi i brojna iznenađenja. Tako je primjerice, grupa Let 3 pripremila poseban nastup, nikad viđen do sada, u kojem će nastupiti brojni gosti izvođači, plesačice, performeri i glazbenici, koji će, uz nastup švedskih The Hives, predstavljati klimaks večeri, najavljuju iz Dallasovog marketinga.

Nastup Let 3 predstavljati će fantastičan napad na sva čula, a nova koncepcija nastupa - vizualno osvježenje u vidu nove koreografije koju je skupina pripremala tjednima. Riječani će na koncertu nastupiti u posebnim, novim kostimima Ivane Popović specijalno kreiranim za Let3. Posjetitelje koncerta očekuje i pretpremijerni uvid u nove pjesme sa nadolazećeg albuma ”Bombardiranje Srbije i Čačka”.
U očekivanju samog događaja valja kazati da su ovih dana Zagrebom kružile priče o slaboj zainteresiranosti domaće publike za ulaznice u pretprodaji. Iz MTV-ja kažu da ta tvrdnja ne stoji. ”Problem nije bio u dobroj ili lošoj prodaji karata, već mogućnosti kiše koja bi mogla poremetiti naše planove. Koliko znam, karte u pretprodaji idu zadovoljavajuće” kazala je Slađana Weir, glasnogovornica MTV Adrie.

Objavljeno 09.09.2005.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello