Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET NA MTV

Približavanjem koncertnog spektakla - MTV Dan na zagrebačkoj Šalati, 10. Rujna , donosi i brojna iznenađenja. Tako je primjerice, grupa Let 3 pripremila poseban nastup, nikad viđen do sada, u kojem će nastupiti brojni gosti izvođači, plesačice, performeri i glazbenici, koji će, uz nastup švedskih The Hives, predstavljati klimaks večeri, najavljuju iz Dallasovog marketinga.

Nastup Let 3 predstavljati će fantastičan napad na sva čula, a nova koncepcija nastupa - vizualno osvježenje u vidu nove koreografije koju je skupina pripremala tjednima. Riječani će na koncertu nastupiti u posebnim, novim kostimima Ivane Popović specijalno kreiranim za Let3. Posjetitelje koncerta očekuje i pretpremijerni uvid u nove pjesme sa nadolazećeg albuma ”Bombardiranje Srbije i Čačka”.
U očekivanju samog događaja valja kazati da su ovih dana Zagrebom kružile priče o slaboj zainteresiranosti domaće publike za ulaznice u pretprodaji. Iz MTV-ja kažu da ta tvrdnja ne stoji. ”Problem nije bio u dobroj ili lošoj prodaji karata, već mogućnosti kiše koja bi mogla poremetiti naše planove. Koliko znam, karte u pretprodaji idu zadovoljavajuće” kazala je Slađana Weir, glasnogovornica MTV Adrie.

Objavljeno 09.09.2005.

Vremeplov

Umjetnik može imati terete za koje ”običan čovjek” ne zna, no ”običan čovjek” ima terete koji nisu ni dotakli mnoge umjetnike.
Patti Smith