Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 i Grad Varaždin riješili sve nesuglasice

Otvorenih srca i začepljenih guzova, Grad Varaždin i Let 3 razriješili su sve nesuglasice vezane uz prekršajnu prijavu potaknutu ’golišavim’ nastupom Letovaca u baroknom gradu prije dvije godine. Zamjenik gradonačelnika, Ivan Mesek, odlučan u želji da dokaže kako Varaždin nije samo grad tradicije, već i otvoren za nove utjecaje, poklonio je riječkoj grupi nove barokne čepove za guzu.

Do cijele zbrke došlo je zbog lošeg tajminga koncerta koji je održan dva dana prije Božića na glavnom gradskom trgu. Naime, mi već gotovo petnaest godina u katedrali samo pedesetak metara dalje održavamo božićni koncert. Vjerojatno je netko izlazeći iz katedrale pogrešno doživio cijelu sliku i podnio prijavu za narušavanje morala, kazao je zamjenik gradonačelnika, koji je s članovima banda razgovarao i o nekim novim projektima. Točnije, Mrle i Prlja izrazili su želju da na jednom od varaždinskih trgova postave svoje novo umjetničko djelo.

Provokacija je za mene uvijek dobro došla, ukoliko iza nje stoji neka ideja, da nije bezveze. Naravno, mi smo otvoreni za to da skulpturu postavimo na primjereno mjesto. Jasno, ako je riječ o ’Babinom kurcu’ da ga nećemo postaviti pred crkvu, zaključio je u razgovoru za Novi list Mesek.

Letovci nisu htjeli govoriti previše o kakvom se djelu radi, kazavši samo da će se sve doznati u dogledno vrijeme. Ipak, naglasili su da su dirnuti gestom predstavnika grada, ali da su je i očekivali.

Objavljeno 09.03.2008.

Vremeplov

Mašta je ključ za razumijevanje moje lirike. Ostalo je obojano s malo znanstvene fantastike.
Jimi Hendrix