Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 napokon predstavlja ”Živu pičku”

Let3 napokon predstavlja ”Živu pičku”Nakon prošlotjednih medijskih istupa i podzanja prašine na HTV-u ’’Letovci’’ nastavljaju medijsku aktivnost predstavljanjem svog prvog DVD izdanja ’’Živa pička’’. U subotu 20. prosinca u 15 sati članovi Leta 3 osobno će ispred zagrebačkog Dallas Music Shopa predstaviti svoj prvi DVD.

’’Živa pička’’ biti će ’’upakirana’’ u bombonjeru, tj. luksuzni box set koji će svi moći kupiti već u subotu. Svi oni koji u subotu u 15 sati dođu kupiti ”Živu pičku” mogu ostvariti popust ili čak osvojiti posebnu nagradu. Naime, svi koji se rukuju s članovima benda dobit će popust od 10%, a svi koji pokažu genitalije osvojit će pršut!

DVD ’’Živa pička’’ snimljen je na odličnom nastupu pred svojom, ”riječkom” publikom održanom 14. lipnja 2007. godine u Harteri. Koncertni zapis sadrži 23 pjesme iz svih faza djelovanja grupe, kao i bonus materijal sa svim videospotovima te galerijom fotografija. Najveća glazbena i scenska atrakcija ovih prostora svoj prvi DVD snimala je pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, autora njihovih najupečatljivijih videospotova.

Objavljeno 19.12.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com