Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET 3 TRAŽI PJEVAČE

LET 3 TRAŽI PJEVAČEUskoro kreće velika, još uvijek ovijena velom tajne, akcija ’Bombardiranje Srbije i Čačka’ na adresi http://let3.iskon.hr.
Ujedno, za skorašnji nastup na festivalu Hartera, izuzev pomoći Jeke Primorja, limene glazbe Spinčići, pratećih vokala, gimnastičara i plesnih grupa, Let 3 trebat će i veliku podršku svojih fanova. Iz tog razloga, Let 3 je u suradnji s Novim listom pokrenuo veliku audiciju kojom traže dva pjevača koja će bendu pomoći tijekom iznimno značajnog nastupa na festivalu ’Hartera’.
Svi oni koji se žele okušati u ulozi pjevača grupe Let 3, trebaju na adresu Novog lista (Zvonimirova 20a) poslati dopisnicu, s naznakom: ’Žarko želim nastupiti s Letom 3!’, a kojom će prijaviti svoje sudjelovanje u toj velikoj akciji. Zainteresirani svoje prijave mogu slati do konca travnja, a audicija za pjevača Leta 3 bit će održana početkom svibnja. Treba naglasiti kako potencijalne pjevače ili, pak, pjevačice Leta 3 očekuju još neke zanimljivosti, a o čemu će kandidati biti na vrijeme obaviješteni.

Objavljeno 21.04.2005.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)