Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 zatvorio Močvaru, mijenja postavu i svira na sve strane

Dvodnevnim koncertom kojim je zagrebački klub Močvara službeno zatvorio svoja vrata Let 3 je promovirao nedavno reizdanje posljednjeg albuma ’Bombardiranje Srbije i Čačka’ te skoro objavu prvog koncertnog DVD-a. Riječka ekipa ovu će godinu pamtiti i po razrješavanju krize s Gradom Varaždinom. Naime, zbog tamošnjeg performansa s čepovima u stražnjicama na koncertu, grupa je završila i na sudu - no, kasnije je sve riješeno i izgleđeno s baroknim čepovima koje Grad Varaždin poklonio riječkim glazbenicima - o čemu smo već pisali.

Potvrđen je i glas da će Ivan Šarar, klavijaturist Leta 3, definitivno napustiti grupu te da oni uvježbavaju novu postavu. Neslužbeno, Šarar bi trebao 10. i 11. svibnja u zagrebačkoj Močvari te 17. svibnja u Opatiji zadnji put svirati sa svojom ekipom. Nakon toga će se posvetiti tvrtci Manufaktura u kojoj radi kao kreativni direktor kao i organizaciji sve većeg i zahtjevnijeg riječkog Hartera festivala. Šarar je riječkoj javnosti poznat kao jedan od osnivača Kluba ljubitelja buke, dugogodišnji glazbeni urednik i producent na Svid radiju, stalni suradnik kazališta Trafik. No, prema vlastitim riječima ostavlja otvorenu opciju da s ”letovcima” s kojima je proveo gotovo desetljeće surađuje na budućim studijskim projektima.

Ove godine Let 3 će nastupiti na prestižnom Vip INmusic festivalu, a ako pogledate njihov MySpace profil uvjeriti ćete se i sami da je grupa angažirana gotovo svakog tjedna na raznim koncertima i festivalima, od domaćih, regionalnih pa sve do festivala u Europskim zemljama.

Objavljeno 12.05.2008.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar