Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 zatvorio Močvaru, mijenja postavu i svira na sve strane

Dvodnevnim koncertom kojim je zagrebački klub Močvara službeno zatvorio svoja vrata Let 3 je promovirao nedavno reizdanje posljednjeg albuma ’Bombardiranje Srbije i Čačka’ te skoro objavu prvog koncertnog DVD-a. Riječka ekipa ovu će godinu pamtiti i po razrješavanju krize s Gradom Varaždinom. Naime, zbog tamošnjeg performansa s čepovima u stražnjicama na koncertu, grupa je završila i na sudu - no, kasnije je sve riješeno i izgleđeno s baroknim čepovima koje Grad Varaždin poklonio riječkim glazbenicima - o čemu smo već pisali.

Potvrđen je i glas da će Ivan Šarar, klavijaturist Leta 3, definitivno napustiti grupu te da oni uvježbavaju novu postavu. Neslužbeno, Šarar bi trebao 10. i 11. svibnja u zagrebačkoj Močvari te 17. svibnja u Opatiji zadnji put svirati sa svojom ekipom. Nakon toga će se posvetiti tvrtci Manufaktura u kojoj radi kao kreativni direktor kao i organizaciji sve većeg i zahtjevnijeg riječkog Hartera festivala. Šarar je riječkoj javnosti poznat kao jedan od osnivača Kluba ljubitelja buke, dugogodišnji glazbeni urednik i producent na Svid radiju, stalni suradnik kazališta Trafik. No, prema vlastitim riječima ostavlja otvorenu opciju da s ”letovcima” s kojima je proveo gotovo desetljeće surađuje na budućim studijskim projektima.

Ove godine Let 3 će nastupiti na prestižnom Vip INmusic festivalu, a ako pogledate njihov MySpace profil uvjeriti ćete se i sami da je grupa angažirana gotovo svakog tjedna na raznim koncertima i festivalima, od domaćih, regionalnih pa sve do festivala u Europskim zemljama.

Objavljeno 12.05.2008.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens