Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3:Pola Dvorane rasprodano!

Let3:Pola Dvorane rasprodano!U samo pet dana prodano je pola kapaciteta Sterea za najduži klupski koncert u povijesti Leta3, što je najbolji početak prodaje zabilježen u tom kultnom koncertnom prostoru.

U petak, 16. travnja Letovci će odsvirati koncert koji će spojiti više od dva desetljeća na sceni i diskografski iznimno aktivnih proteklih godinu i pol u kojoj su objavili čak četiri izdanja - ”Živa pička” DVD i dupli CD te reizdanja kultnih ”Two Dogs Fucking” i ”El Desperado”.

Scenarij najdužeg koncerta još se slaže i sadržavat će nekoliko novih trikova Leta, kao i akcija o kojoj će se više čuti slijedeći tjedan.

Riječki Dallas Music Shopovi - u Splitskoj 2a i Matije Gupca 3a - imaju posebnu ponudu za sve kupce ulaznica za koncert, a ona je 20% popusta na sve formate albuma ”Živa pička”, ”El Desperado” i ”Two Dogs Fucking” i na poklon poster.

Već od 5. travnja pa do koncerta ponuda će biti obogaćena nagradnom igrom za pet vrijednih nagrada (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.

Objavljeno 04.04.2010.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash