Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3:Pola Dvorane rasprodano!

Let3:Pola Dvorane rasprodano!U samo pet dana prodano je pola kapaciteta Sterea za najduži klupski koncert u povijesti Leta3, što je najbolji početak prodaje zabilježen u tom kultnom koncertnom prostoru.

U petak, 16. travnja Letovci će odsvirati koncert koji će spojiti više od dva desetljeća na sceni i diskografski iznimno aktivnih proteklih godinu i pol u kojoj su objavili čak četiri izdanja - ”Živa pička” DVD i dupli CD te reizdanja kultnih ”Two Dogs Fucking” i ”El Desperado”.

Scenarij najdužeg koncerta još se slaže i sadržavat će nekoliko novih trikova Leta, kao i akcija o kojoj će se više čuti slijedeći tjedan.

Riječki Dallas Music Shopovi - u Splitskoj 2a i Matije Gupca 3a - imaju posebnu ponudu za sve kupce ulaznica za koncert, a ona je 20% popusta na sve formate albuma ”Živa pička”, ”El Desperado” i ”Two Dogs Fucking” i na poklon poster.

Već od 5. travnja pa do koncerta ponuda će biti obogaćena nagradnom igrom za pet vrijednih nagrada (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.

Objavljeno 04.04.2010.

Vremeplov

Nitko od nas ništa posebno nije očekivao. Popeli smo se na binu, uključili pa isključili i ispostavilo se da ništa više nije kao do tada. Tako to ponekad ide u životu...
Aleksandar Stojković (Goribor)