Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Letu Štuke prema Gruwu!

Letu Štuke prema Gruwu!Nakon više od godinu dana u Rijeku se vraća kultni sarajevski bend Letu Štuke, predvođen karizmatičnim Dinom Šaranom. Riječku publiku po drugi put će zagrijati solo koncertom, a ovaj put odlučili su to napraviti u klubu Gruw (Ex Točka) i to 28.05. s početkom u 22 sata.

Štuke su do sada stekli mnogo obožavatelja zahvaljujući izvrsnom zvuku i odlična dva albuma koja su iznjedrila brojne hitove. Nakon Rundekovog komentara da su Štuke autorski najjači bend koji se pojavio u ovom stoljeću zapadno od Pekosa, daljne riječi postaju čak suvišne.

Na njihova dva do sada objavljena albuma, Letu štuke (Menart) 2005.g. Proteini i ugljikohidrati (Menart) 2008.g. nalaze se popularne pjesme: Tesla, Minimalizam i sjajan duet Sunce s Darkom Rundekom.

Kao predgrupa odličnim sarajlijama nastupit će riječke domaće snage, bend Iza Qlisa, a ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u pretprodaji po 40 kn i na dan koncerta po 50 kn u Little Kingu (Tower Centar Rijeka), Dallas Music Shopu (Splitska 2a) i Caffe baru Gotta (riječka bolnica).


Objavljeno 20.05.2010.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin