Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Letu Štuke prema Gruwu!

Letu Štuke prema Gruwu!Nakon više od godinu dana u Rijeku se vraća kultni sarajevski bend Letu Štuke, predvođen karizmatičnim Dinom Šaranom. Riječku publiku po drugi put će zagrijati solo koncertom, a ovaj put odlučili su to napraviti u klubu Gruw (Ex Točka) i to 28.05. s početkom u 22 sata.

Štuke su do sada stekli mnogo obožavatelja zahvaljujući izvrsnom zvuku i odlična dva albuma koja su iznjedrila brojne hitove. Nakon Rundekovog komentara da su Štuke autorski najjači bend koji se pojavio u ovom stoljeću zapadno od Pekosa, daljne riječi postaju čak suvišne.

Na njihova dva do sada objavljena albuma, Letu štuke (Menart) 2005.g. Proteini i ugljikohidrati (Menart) 2008.g. nalaze se popularne pjesme: Tesla, Minimalizam i sjajan duet Sunce s Darkom Rundekom.

Kao predgrupa odličnim sarajlijama nastupit će riječke domaće snage, bend Iza Qlisa, a ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u pretprodaji po 40 kn i na dan koncerta po 50 kn u Little Kingu (Tower Centar Rijeka), Dallas Music Shopu (Splitska 2a) i Caffe baru Gotta (riječka bolnica).


Objavljeno 20.05.2010.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com