Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Letu štuke u Rijeci i Zadru

Letu štuke u Rijeci i ZadruPopularna sarajevska grupa Letu štuke potkraj mjeseca nastupa u Zadru i Rijeci. Pred zadarskom publikom nastupit će 30. siječnja u Maya pubu, a pred riječkom 31. siječnja u klubu Stereo dvorana.

Bend Letu štuke još su davne 1986. godine osnovala četvorica sarajevskih srednjoškolca. Pod utjecajem punka i novog vala članovi grupe priključuju se tzv. post novovalnom pokretu, stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.

S početkom rata članovi benda raselili su se na sve strane svijeta, a Dino Šaran nakon kratkog boravka u Zagrebu vratio se u Sarajevo gdje je, uz pisanje pjesama za hrvatske glazbenike, ponovno počeo ozbiljno razmišljati o reaktiviranju benda. Uz podršku aranžera, producenta i perkusionista Đanija Pervana, koji je u međuvremenu u Parizu postao nezamjenjiv član Rundekova Cargo orkestra, grupa je nastavila s radom.

U veljači 2005., u nešto izmijenjenom sastavu, Letu štuke nakon 17 godina snimaju svoj prvi studijski album, koji je veoma dobro primljen u cijeloj regiji.

Objavljeno 26.01.2009.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens