Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ljetno kino u Pepe Rosso Baru!

Ljetno kino u Pepe Rosso Baru!Ovaj petak, 19.02. u Pepe Rosso Baru (Verdijeva 19a), sa početkom u 20 sati nastupitit će sastav ili preciznije trio - Ljetno kino. Radi se o novom projektu Maxa Juričića kojeg ovom prilikom legendarni zagrebački gitarist premjerno predstavlja riječkoj publici.

Maxa Juričića poštovatelji Novoga vala pamte prije svega kao gitaristu jedne od prvih postava Azre koji sa još jednim tadašnjim članom najvažnijeg domaćeg rock sastava - Jurom Stublićem - napušta štulićevu družinu i oformljuje grupu Film. Ipak, najznačajniji Maxov autorsko-svirački angažman onaj je kojeg ostvaruje zajedno sa Borisom Leinerom i Srđanom Sacherom u Vješticama.

Nikad prežaljena domaća etno rock institucija odnosno rad u istoj uvelike je definirao smjer u kojem se Max kao glazbenik i dan danas kreće. Kao suosnivač i gitarist Šo Mazgoona i geginog Picigin benda Max Juričić direktno je odgovoran za takozvani otočki rock - ispočetka mini trend, a danas punokrvni glazbeni žanr.

Na istom tragu Max je prošlog ljeta u Postiri na otoku Braču oformio Ljetno kino. Želja je bila, kako slikovito kaže, zasvirati u bendu koji može nastupati u kokpitu jedrilice. ’’Weapon of choice’’ ovoga puta je ukulele kojemu pridružuje klarinet (Vlade Matulić) i udaraljke (Filip Petković Buki). Repertoar Ljetnog kina sačinjen je pomno probranih obrada bezvremenskih klasika i hitova od 1950-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Ulaz besplatan.

Objavljeno 17.02.2010.

Vremeplov

Hipiji su htjeli ljubav i mir. Mi bi Ferrarije, plavuše i lovu.
Alice Cooper