Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lord Of The Dance 25. svibnja u Dvorani mladosti

Najpoznatija svjetska plesna skupina Lord Of The Dance nastupiti će u organizaciji zagrebačke Note, a pod medijskim pokroviteljstvom Novog lista, 25. svibnja u 20 sati u riječkoj Dvorani mladosti. Radi se o irskom plesnom ansamblu koji već godinama priređuje spektakularne unaprijed rasprodane plesne događaje diljem svijeta. Rekord su postavili kad su čuvenu londonsku Wembley Arenu rasprodali dvadeset i jedan dan zaredom.

Lord Of The Dance je najveći plesni show na svijetu još od kada je počeo s radom 1996. godine. Postoje tri postave skupine Lord Of The Dance. Prva ide na turneje po Europi, druga po Americi, a treća po Australiji. Ukupno imaju dvije stotine plesača i plesačica, a godišnje ’potroše’ čak 125 dana na probe kako bi osigurali vrhunski scenski show.

Nastupi su neprestano pod pažnjom 20 kreativnih profesionalaca zaduženih za kostime, svijetlo, zvuk i koreografiju kako bi se održali ustaljeni visoki standardi ovog plesno-glazbenoga spektakla. Podatak o više od pet milijuna prodanih primjeraka predstave ’Lord Of The Dance’ na DVD i CD formatu upotpunjuje ovu fascinantnu statistiku.

Bazirana na irskom folkloru, ova klasična priča o borbi između dobra i zla ispričana univerzalnim jezikom plesa, već dugo oduševljava publiku širom svijeta, a irskom plesu daje jednu novu dimenziju i dosad nezabilježenu svjetsku promociju - piše Vinko Peršić za Novi list.

Ulaznice po cijeni od 200, 220 i 250 kuna mogu se kupiti u pretprodaji na www.ticketpro.hr, www.eventim.hr, Aquarius CD Shopu i Dallas Music Shopu. (Vinko Peršić, Novi list).

Objavljeno 21.05.2008.

Vremeplov

Smatram da čovjek ne mora potrošiti puno novaca da bi izgledao onako kako želi ili kako se osjeća.
Magdalena Lupi, riječka dramaturginja