Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lord Of The Dance 25. svibnja u Dvorani mladosti

Najpoznatija svjetska plesna skupina Lord Of The Dance nastupiti će u organizaciji zagrebačke Note, a pod medijskim pokroviteljstvom Novog lista, 25. svibnja u 20 sati u riječkoj Dvorani mladosti. Radi se o irskom plesnom ansamblu koji već godinama priređuje spektakularne unaprijed rasprodane plesne događaje diljem svijeta. Rekord su postavili kad su čuvenu londonsku Wembley Arenu rasprodali dvadeset i jedan dan zaredom.

Lord Of The Dance je najveći plesni show na svijetu još od kada je počeo s radom 1996. godine. Postoje tri postave skupine Lord Of The Dance. Prva ide na turneje po Europi, druga po Americi, a treća po Australiji. Ukupno imaju dvije stotine plesača i plesačica, a godišnje ’potroše’ čak 125 dana na probe kako bi osigurali vrhunski scenski show.

Nastupi su neprestano pod pažnjom 20 kreativnih profesionalaca zaduženih za kostime, svijetlo, zvuk i koreografiju kako bi se održali ustaljeni visoki standardi ovog plesno-glazbenoga spektakla. Podatak o više od pet milijuna prodanih primjeraka predstave ’Lord Of The Dance’ na DVD i CD formatu upotpunjuje ovu fascinantnu statistiku.

Bazirana na irskom folkloru, ova klasična priča o borbi između dobra i zla ispričana univerzalnim jezikom plesa, već dugo oduševljava publiku širom svijeta, a irskom plesu daje jednu novu dimenziju i dosad nezabilježenu svjetsku promociju - piše Vinko Peršić za Novi list.

Ulaznice po cijeni od 200, 220 i 250 kuna mogu se kupiti u pretprodaji na www.ticketpro.hr, www.eventim.hr, Aquarius CD Shopu i Dallas Music Shopu. (Vinko Peršić, Novi list).

Objavljeno 21.05.2008.

Vremeplov

U današnjem društvu ljudi su podjeljeni na ovce i vukove a između njih postoji paklena dijalektika.
Jani Novak (Laibach)