Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

[mandelbrot set] ima novi album ”Hotel Magnolia”

[mandelbrot set] ima novi album ”Hotel Magnolia”U subotu, 20.06., nakon više od pet godina od prvog albuma, te nakon pune dvije godine od početka projekta, riječko-zadarski noise-rock kvartet, pod izdavačkom palicom Dirty Old Labela, te uz neprocjenjivu pomoć udruge ”Guranje s litice” i Igora Mihovilovića, izdaje svoj novi album imena ”Hotel Magnolia”.

Povodom izlaska albuma u subotu 20.06. će se održati mala svečanost s početkom u 21h u prostorijama udruga Molekula, Rijeka, Delta 5.
Uz neobavezni razgovor i zezanciju sa kolegama i prijateljima, druženje s bendom, a sve to uz glazbu DJ Teenage Warewolf-a, moći ćete kupiti i novu ploču, majicu ili bedž, zatražiti (ili biti zatraženi za) autogram i na koncu uveličati cijeli događaj.

”Hotel Magnolia”, long play album sa 6 pjesama, u ukupnom trajanju od nešto više od 40 minuta, donosi presjek stvaralačkog rada, od relativno konfuzne 2004/5 godine do danas.
Tu je i nešto melodičnijeg zvuka od prethodnog albuma, s naglašenijim gitarskim dionicama, no i dalje beskompromisnog i prepoznatljivog zvuka, sa uobičajenim eksperimentiranjem sa strukturom i ritmom, bukom, psihodelijom, a opet, kreativno na samom rubu klasičnog rock’n’rolla.

Album je sniman u riječkom studiju Ambulanta, uz pomoć Darije Hercega i Svena Dejanovića, mix i mastering odradili su Scott Evans i Ben Adrian.

Full Collor cover sa tekstovima pjesama i fotkama benda dijelo je Igora Mihovilovića i Ivana Svaguše. CD cover nudi i malu razglednicu sa motivom albuma, koju možete poslati prijatelju, prijateljici, roditeljima, ili sami sebi.

”Hotel Magnolia” i [mandelbrot set] prvi je riječki bend čiji će album nakon dugih 15 godina biti izdan i na vinylu.
A za prave ljubitelje vinyla posebna poslastica: osim same ploče kristalno-prozirne boje, potpuno besplatno dobivate album i na CDu.

Objavljeno 17.06.2009.

Vremeplov

Ne volim da me ljudi prepoznaju. Uopće me ne zanima da budem poznat. Samo radim što radim.
Bruce Dickinson (Iron Maiden)