Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mandelbrot Set na Mixofoniji 2010.

Mandelbrot Set na Mixofoniji 2010.Udruga ”Šigureca” 30.04.2010. organizira posljednji po redu kvalifikacijski koncert u sklopu projekta zadarske gitarijade pod nazivom ”Mixofonija 2010” u klubu Satir.

Na koncertu će nastupiti bendovi različitih glazbenih žanrova: mračni pop iz Preka - Brižno Grilo, debitanti Old Skull, grungeri Stonetribe, veliki povratak benda Just Fine i danas već legendarni lo-fi freak Čopor gdje će se boriti za prolazak u veliko finale koje će se održati u kolovozu ove godine. Publika za svoje favorite glasuje putem kupljenih ulaznica.

Kao specijalni gosti ovu zanimljivu večer svojim milozvucima začiniti će Mandelbrot Set, riječko-zadarski noise kvartet koji će napokon nakon toliko dugo vremena nastupiti u Zadru i pritom promovirati svoj novi album ”Hotel Magnolia”.

Početak koncerta u 21 h.

Cijena ulaznice 20 kuna.

Objavljeno 26.04.2010.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik