Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ManDrill live @ Aquarius, Zagreb, 04.05.

Grupa ManDrill će, u četvrtak 04.05.2006., koncertom u zagrebačkom klubu Aquarius obilježiti izlazak svog drugog albuma “P”, objavljenog za Aquarius Records. U posljednjih par tjedana, ManDrill su održali par koncertnih nastupa na kojima su pokazali odličnu pripremljenost – “Ponavljamo”, “Satrdej bejbe!”, naslovna “P”, “Čelik” i trenutno njihov najveći hit “Ljubio valjao” samo su neke od pjesama koje izvode dobro usvirani ManDrilli.

Novim albumom “P” su se uhvatili u koštac sa zvukom koji su za sobom ostavili najprobojniji američki predstavnici nove srednje struje poput Linkin Parka ili Limp Bizkita. Upravo na razmeđi čvrste, radiofonične svirke, natruha hip-hopa i ritmike u primarno gitarističkoj ambalaži 11 pjesama na albumu, ManDrill su se „parkirali“ u deficitaran odjeljak domaćeg rocka i predstavili prilično artikuliranim, „primijenjenim“ albumskim proizvodom. ManDrill nude vrlo definiranu svirku i komercijalan potencijal nasušan za uspjeh na trusnoj domaćoj sceni. Ukratko, ManDrill ne skrivaju ambicije, ali su i dječje bolesti ostavili negdje daleko iza sebe, vjerojatno u garaži.

Predgrupa će biti rockerski dvojac Gatuzo koji predstavlja svoj promo singl s četiri stvari iza kojeg bi trebao uslijediti i debi album.

Objavljeno 03.05.2006.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal