Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ManDrill live @ Aquarius, Zagreb, 04.05.

Grupa ManDrill će, u četvrtak 04.05.2006., koncertom u zagrebačkom klubu Aquarius obilježiti izlazak svog drugog albuma “P”, objavljenog za Aquarius Records. U posljednjih par tjedana, ManDrill su održali par koncertnih nastupa na kojima su pokazali odličnu pripremljenost – “Ponavljamo”, “Satrdej bejbe!”, naslovna “P”, “Čelik” i trenutno njihov najveći hit “Ljubio valjao” samo su neke od pjesama koje izvode dobro usvirani ManDrilli.

Novim albumom “P” su se uhvatili u koštac sa zvukom koji su za sobom ostavili najprobojniji američki predstavnici nove srednje struje poput Linkin Parka ili Limp Bizkita. Upravo na razmeđi čvrste, radiofonične svirke, natruha hip-hopa i ritmike u primarno gitarističkoj ambalaži 11 pjesama na albumu, ManDrill su se „parkirali“ u deficitaran odjeljak domaćeg rocka i predstavili prilično artikuliranim, „primijenjenim“ albumskim proizvodom. ManDrill nude vrlo definiranu svirku i komercijalan potencijal nasušan za uspjeh na trusnoj domaćoj sceni. Ukratko, ManDrill ne skrivaju ambicije, ali su i dječje bolesti ostavili negdje daleko iza sebe, vjerojatno u garaži.

Predgrupa će biti rockerski dvojac Gatuzo koji predstavlja svoj promo singl s četiri stvari iza kojeg bi trebao uslijediti i debi album.

Objavljeno 03.05.2006.

Vremeplov

Svatko će u budućnosti imati svojim 15 minuta slave.
Andy Warhol