Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manofon ima singl godine

Manofon ima singl godineOtvoreni radio je objavio Godišnju top listu 2008. godine na kojoj je singl ’’Ovisnik, zvuk’’ grupe Manofon osvojio prvo mjesto. Singl ’’Ovisnik, zvuk’’ proveo je čak deset uzastopnih tjedana na top listi, te tako postao najbolji singl godine!

Već nakon prvog singla ’Ovisnik, zvuk’ Manofon je dobio epitet ”novog riječkog zvuka”, koji evoluira iz klasičnog rock izričaja, a ostaje vjeran progresivnoj tradiciji riječke glazbene scene.

Od nedavno je u prodaji i njihov album prvijenac ’TV UM’. Album je najavio upravo singl ’Ovisnik, zvuk’, a spot za taj singl se nalazi kao bonus video na albumu. Drugi singl ’Stranci’ također je prošao vrlo zapaženo na većini radijkih glazbenih top ljestvica, dok njihov aktualni singl za pjesmu ’Novac’ ovih dana možete očekivati u radijskom eteru.

Već dobro poznati riječki dvojac - Križan i Štok autorski i aranžmanski potpisuju cijeli materijal. Ostali glazbenici koji su svirajući pomogli projektu, pomno su birani kako bi u što boljem svjetlu doprinijeli stvaranju specifičnog zvuka koji se ne oslanja na veliku produkciju, već na diskretne studijske zahvate. Oni su mahom hrvatska glazbenička krema: Alen Tibljaš (Majke, Laufer, En face), Tonči Grabušić, Vlado Simčić-Vava (Laufer), Sandi Bratonja (Urban & 4, sinteza), Henry Radanović, Olja Dešić (Fiumens, Oll’jazz band), Ivan Pešut, Iva Močibob i Elena Tomaček (E.N.I.), Ana Kučan (Rivers), Ana Kabalin (Metrobolik), Neno Belan, Boris Mohorić i Tomislav Koprivčević (Gustafi), Denis Razumović-Razz…

Manofon online: www.myspace.com/manofon.

Objavljeno 08.01.2009.

Vremeplov

Mislim da imamo dvije važne misije u životu. Jedna je da otkrijemo tko smo mi ustvari, a druga je da okusimo koliko god možemo života i iskustva.
David Coverdale (Deep Purple)