Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manofon snimio spot za ”Ovisnik, zvuk”

Riječki kantautorski duo Manofon kojeg čine Vedran Križan (Neno Belan & Fiumens, En Face) i Boris Štok (Quasarr), realizirao je, uz nesebičnu podršku Akademije primjenjenih umjetnosti u Rijeci, video spot za svoj prvi singl ”Ovisnik, zvuk”. Singl je proteklih mjeseci pohodio vrhove nacionalnih radio postaja i bio odlično primljen, stoga je Manofon odlučio napraviti video broj.

Režiju i kameru potpisuje Sanjin Stanić, produkciju ”CUToff”, a ideju Manofon i redatelj Sanjin Stanić. ”Akademija nam je izašla u susret, ustupila svoje prostore i opremu. Manofon se zahvaljuje u nadi da ćemo moći još surađivati” - kaže ovaj sve popularniji riječki glazbeni dvojac. Kostime je radila Maja Vizjak, a sve uloge ”ovisnika o zvuku” odigrali su studenti Akademije primjenjenih umjetnosti u Rijeci, koji kažu kako im je to bilo ”super iskustvo”.

Manofon za kraj lipnja najavljuje i svoj drugi singl, a 20. kolovoza će održati zajednički koncert s grupom Sinteza z sklopu Ljeta na trsatskoj Gradini u Rijeci.

Manofon - ”Ovisnik, zvuk”

Objavljeno 28.05.2008.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)