Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Markovski snimio spot za ”Još jedan dan”

Markovski snimio spot za ”Još jedan dan”Nakon zapaženog video spota ’Voyager/Putnik’, koji je premijerno prikazan u emisiji Vip Music Club LP, Markovski nastavlja s tradicijom artističkih spotova.

”Još jedan dan” – Markovski ft. Leo Rumora je treći video s aktualnog debi albuma ”Diskonekted LP”.

Pjesma je nastala u suradnji s poznatim riječkim glazbenikom Leom Rumorom, članom riječke grupe Ogledala, koji je prema riječima Markovskog: ”zasigurno jedan od najboljih hrvatskih vokala”.

Spot je nastao u produkciji riječke multimedijalnog studija Megaphone, a iza koje se kriju Marijo Juničić i Tomislav Ćurković.

Autor Tomisalav Čurković na artistički, ali vjerodostojan način prikazuje raspad ljubavne veze, a emotivnu prazninu para i nestajanje njihove povezanosti prikazao je kroz suživot lutki.
Radnja spota odvija se u okruženju stana iz 20–ih godina prošlog stoljeća, a vizualna poveznica s modernim dobivena je digitaliziranim raspadanjem slike, naglašavajući raspad ljubavi para iz priče.

”Jedan od uvjeta da studio Megaphone rade na spotu je bio taj da im ja samo dam pjesmu a oni će mi donijeti na uvid gotov spot. Naravno dogovor je bio taj da ako se meni spot ne svidi da onda ništa od posla. Meni se ta ideja svidjela i moram priznat da sam sa nestrpljenjem očekivao kad će se javiti da pogledam spot. Kad su mi prvi put pokazali njihov video uradak odmah mi se svidio, doduše imali smo neke sitne preinake ali u suštini je meni spot imao fantastičnu atmosferu i odličnu „priču“. Fascinirala me je „ljubavna igra“ dviju lutki! Spot je malo „težak“ ali mislim da je na jedan izvanredan artistički način oslikao raspad jedne ljubavne veze. Najbolje u svemu mi je to da je ovaj spot totalno drugačiji od ostalih glazbenih spotova odnosno van je svih okvira trenutačne hrvatske video produkcije.” rekao je Markovski.

Markovski ft Leo Rumora - ”Još jedan dan”

Objavljeno 07.07.2009.

Vremeplov

Bili smo prenezgrapni da bi postali pop grupa.
Roger Daltrey (The Who)