Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metal night u Palachu

Metal night u PalachuU petak 6. 3. 2009 s početkom u 20 sati u klubu Palach nastupiti će Nebulosus Fatum (Hun), Czaar (Ri) i Denial (Ri).

Dvoje naših najbržih čitatelja osvojiti će po jednu ulaznicu za ovaj koncert. Dovoljno je da na našu e-mail adresu pošalju svoje ime i prezime i naznaku ”za metal night u Plachu”. Imena dobitnika biti će objavljena u petak popodne.

Band Nebulosus Fatum osnovan je 2005 godine i stižu iz Mađarske. Iza sebe imaju demo iz 2006. ”Sinister Nightfall”, Cd-R EP ”Bükkerdő” koji je objavljen godinu dana klasnije, a uskoro stiže i njihov novi glazbeni uradak ”Split w/ Apostaty”. Sviraju extreme metal, a članovi Nebulosus Fatuma su Balázs (bass), Gaeheln (bubnjevi), Korpse (gitara) i Kristóf (vokal).

Czaar je riječki band čiji su članovi Gargamel aka Danko (vokal), Bojan aka Dirgloch (gitara), Ivan aka Jeremija (bass), Dalibor aka Insanus (bubnjevi) i Mali Marko le Muto (gitara). Sa svirkom su počeli 2004. godine, a sviraju brutal sweet metal.

Tu je još jedan riječki metal core band, Denial osnovan iste godine kad i Czaar. Denial su Dojka (Bass), Kane (gitara, prateći vokali), Mole (vokal), Alan (bubnjevi) i Mali Marko (gitara).

Objavljeno 05.03.2009.

Vremeplov

Odbijati odrasti je kao odbijati prihvatiti vlastite granice. Zato mislim da mi nikada nećemo odrasti…
Robert Smith (The Cure)