Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metal night u Palachu

Metal night u PalachuU petak 6. 3. 2009 s početkom u 20 sati u klubu Palach nastupiti će Nebulosus Fatum (Hun), Czaar (Ri) i Denial (Ri).

Dvoje naših najbržih čitatelja osvojiti će po jednu ulaznicu za ovaj koncert. Dovoljno je da na našu e-mail adresu pošalju svoje ime i prezime i naznaku ”za metal night u Plachu”. Imena dobitnika biti će objavljena u petak popodne.

Band Nebulosus Fatum osnovan je 2005 godine i stižu iz Mađarske. Iza sebe imaju demo iz 2006. ”Sinister Nightfall”, Cd-R EP ”Bükkerdő” koji je objavljen godinu dana klasnije, a uskoro stiže i njihov novi glazbeni uradak ”Split w/ Apostaty”. Sviraju extreme metal, a članovi Nebulosus Fatuma su Balázs (bass), Gaeheln (bubnjevi), Korpse (gitara) i Kristóf (vokal).

Czaar je riječki band čiji su članovi Gargamel aka Danko (vokal), Bojan aka Dirgloch (gitara), Ivan aka Jeremija (bass), Dalibor aka Insanus (bubnjevi) i Mali Marko le Muto (gitara). Sa svirkom su počeli 2004. godine, a sviraju brutal sweet metal.

Tu je još jedan riječki metal core band, Denial osnovan iste godine kad i Czaar. Denial su Dojka (Bass), Kane (gitara, prateći vokali), Mole (vokal), Alan (bubnjevi) i Mali Marko (gitara).

Objavljeno 05.03.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com