Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mnoštvo prednovogodišnjih koncerata u Rijeci

Božić i Nova godina su pred vratima, a pred Riječanima bogati koncertni program. Naime, u ovo predblagdansko vrijeme u Rijeci će se održati nekoliko koncerata u organizaciji udruge Ri Rock, a prvi u nizu većih koncertnih događanja je gostovanje grupe The Strange u petak 23.12. u klubu Točka. The Strange zajednički je projekt članova renomiranog hrvatskog surf benda Bambi Molesters i slavnog Chrisa Eckmana iz grupe The Walkabouts, a kao predgrupa nastupit će riječki My Buddy Moose, čiji bi prvi studijski album trebao izaći u proljeće sljedeće godine. Cijena ulaza je 40 kuna.

U sklopu božićnog i novogodišnjeg programa u klubu Palach, također u petak, održat će se ’Dark Electro Party’ te prigodan program ’Badnjak u Palachu’. Kao i prethodnih godina, u Palachu će se održati ispraćaj stare i doček Nove godine uz show program nekoliko riječkih grupa među kojima su i Blagdan bend, Po’ metra crijeva, Carmina Puttana te Mario Furka i njegovi Štićenici. U sklopu bogatog koncertnog programa valja izdvojiti i veliki slavljenički koncert grupe Grad koji će se održati 29. prosinca, također u Palachu povodom dvadeset godina postojanja grupe koja je svoju glazbenu karijeru započela upravo u ovom popularnom riječkom klubu.

Nadalje, 24. prosinca u klubu Big Rock Mama nastupaju Morning Maniacs, bend sastavljen od članova više riječkih bendova, a sviraju soul, funky, blues i rock klasike te svoje autorske pjesme. U istom klubu, u novoj godini, točnije 6. prosinca nastupaju mlade riječke grupe ACAID i Denial.

Objavljeno 21.12.2005.

Vremeplov

Rock ideologija je ispala jedna velika prevara koja se sad samo završava u tome da se vjeruje da je moguće nostalgiju estetizirati kroz sjećanja onovremenih prvoboraca koji sad pokušavaju da to svoje sjećanje kapitaliziraju nekakvim knjigama, reminiscencijama sebi i vlastitim vremenima.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com