Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Moja voda’’- digitalno remasterirana

’’Moja voda’’- digitalno remasterirana Nikad prežaljeni kultni bend Laufer na prijelazu prošle i ove godine objavio je reizdanje sjajnog albuma ’’The Best Off’’. Album je objavljen u bogatom box set izdanju s bonus DVD-om koji sadrži nikad objavljene snimke i spotove, bonus CD-om na kojemu je zapis akustičnog nastupa Laufera na radio Rijeci 1993. godine, te na 12 inčnom vinilu u limitiranoj količini kao pravo kolekcionarsko izdanje. Na omotu se nalazi i strip art work crtež Damira Urbana te tekstovi pjesama ispisani njegovom rukom...

Svi materijali s prvog albuma su digitalno remasterirani, a album, među ostalim, sadrži ultra popularne pjesme i svojevrsne rock himne devedesetih godina ’’Svijet za nas’’, ’’Lopov Jack’’ te megahit ’’Moja voda’’ (kako se u originalu zove ova pjesma...) koji ovih dana doživljava pravu renesansu kroz sjajne gostujuće nastupe Damira Urbana na fantastičnoj koncertnoj turneji Gibonnija.

’’Budi moja voda’’ podsjeća nas na godine kada se rađala hrvatska rock scena i Laufer su, iako više službeno nisu na okupu, još uvijek jedna od važnih činjenica njezina razvoja. Starije generacije odrastale su uz pjesme Laufera, vrijeme je da ih upoznaju i nove generacije.

Objavljeno 07.06.2010.

Vremeplov

Hipotetska pitanja dobivaju hipotetske odgovore.
Joan Baez