Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mona Lisa novi singl skupine E.N.I.

Za godinu 2007., koju smo svi skupa nedavno sa veseljem otpratili, djevojke iz skupine E.N.I. mogu slobodno reći da je za njih bila u znaku velikih uspjeha. Prvo su u Oožujku objavile album ’Oči su ti ocean’, koji je , nakon najave naslovnim singlom, pobrao solidne ocjene glazbene kritike. Zatim su pjesmom ’Traži se dečko’ posjetile domaće top liste, da bi sve ove uspjehe na koncu potvrdio i osvojeni Porin za najbolju izvedbu grupe sa vokalom, upravo za pjesmu ’Oči su ti ocean’.

Nova potvrda svih ovih uspjeha dolazi i sada kada se na koncu prošle i početku nove kalendarske godine podvlači crta i radi inventura na glazbenoj sceni. Tako je njihova pjesma ’Traži se dečko’ zauzela sam vrh godišnje nacionalne ljestvice Hrvatskog radija, a posljednji singl ’Ja znam’ također visoko treće mjesto. U kategoriji pop izvođača na HR Top 20 Media Servisa, E.N.I. su proglašene za grupu godine, a ’Dečko’ je zauzeo visoko četvrto mjesto godišnje liste. Na godišnjoj domaćoj top listi Otvorenog radija pjesma ’Traži se dečko’ je također zabilježila odličan uspjeh ušavši u Top 5 najpopularnijih domaćih pjesama 2007. godine.

Priča oko albuma ’Oči su ti ocean’ još uvijek nije gotova. Od ovog tjedna u eter kreće novi singl i mogući hit, pjesma ’Mona Lisa’, koju poput ’Oči su ti ocean’ potpisuje Vava Simčić, ovoga puta u autorskoj suradnji s Ivonom. O ’Mona Lisi’ Ivona kaže: ’Mona Lisa je oda osjećaju zaljubljenosti zbog kojeg smo pomalo djetinjasti, zbog kojeg ne spavamo i ne jedemo, zbog kojeg sve nekako ima smisla. To je ljubavna pjesma u kojoj nitko nije nesretan, ostavljen ili prevaren...’ Treba li bolja preporuka?

Objavljeno 14.01.2008.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)