Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mrtvi kanal u Stereo dvorani

Mrtvi kanal u Stereo dvoraniU petak, 27. veljače, u Stereo dvorani pod nazivom ’’Mrtvi kanal live’’ održat će se veliki konceert riječkih punk prvoboraca. Nakon generalne probe za frendove u hali na Orehovici Mrtvi kanal će održati svoj prvi službeni koncert nakon 26 godina.

Diego, Srle, Goran, Kirya i Šuljo povesti će vas na put u bolju punkersku prošlost. ’’Vremenska kapsula’’ kreće na put točno u 23 sata i vodi nas u vrijeme kad je novi val bio mlad i tek se je počeo kotrljati, auti su se vozili na par-nepar, pare nisu bile toliko bitne, a ’’protekcija’’ je bila u svojim povojima.

’’Oglasi’’, ’’Ludnica’’, ’’Samo tijelo’’ te ostale pjesme moćno će pulsirati Stereo dvoranom u petak, a više o samom koncertu rekao nam je gitarista Mrtvog kanala.
Za sada ne želimo ništa pretjerano najavljivati, no možete očekivati puno zanimljivih stvari na koncertu. Od posebne scenografije, projekcija starih fotki, do light-a koji će biti prilagođen svakoj pjesmi do jednog posebnog gosta. Kao predgrupe nastupiti će Larva i What the funk?
- rekao je Vrkić.

U diskografskom ’’come backu’’ riječkih bendova iz 80-ih godina Mrtvi kanal je dobio svoj prvi samostalni CD pod nazivom ’’’Prošlost i budućnost’’.

Ostale informacije saznajte na Myspace profilu.

Objavljeno 25.02.2009.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)