Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV DAN

Neki su predviđali da će biti otkazan, neki da će biti samo odgođen, neki da će ga kiša prekinuti, ali ništa od toga nije se dogodilo, veliki slavljenički koncert MTV Adrie održan je simultano u Zagrebu i Ljubljani i reklo bi se da je uspio. Švedske zvijezde The Hives, nastupile su odmah na početku kako slovenska publika ne bi bila zakinuta za njihov nastup, dok su Let 3 iz istog razloga na scenu izašli kao posljednji izvođači zagrebačkog dijela proslave MTV-jevog rođendana, odradivši ipak manje šokantan koncert negoli se to ranije predviđalo.

Uzevši u obzir da su svirali Hladno pivo i Siddharta, čiji je žestoki zvuk već odavno dospio do MTV-ja , pa standardno dobri T.B.F., još uz to i mlade snage poput nadolazeće riječke grupe Father, MTV-jev Open Air u potpunosti bi uspio da su navedeni izvođači imali kvalitetnu podršku iz publike. Naime, manje od 3.000 posjetitelja ne samo da nije moglo doseći broj decibela prateće buke kakvu bi proizvelo očekivanih šest, sedam ili više tisuća ljudi, već je i potvrdilo zlokobne napise o slaboj zainteresiranosti za pretprodaju ulaznica.

– Jako smo zadovoljni kako je koncert prošao, no nažalost, već oko pet sati počela je kišica i izgledalo je kao da neće na vrijeme stati, pa je to vjerojatno pokolebalo mnogo ljudi koji su htjeli doći. No oni koji su bili, sigurna sam, dobro su se zabavili jer MTV Dan se potrudio napraviti nešto malo drukčije na ovim područjima i stvoriti dobru, opuštenu atmosferu, smatra Slađana Weir, glasnogovornica MTV Adrie.

Objavljeno 14.09.2005.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)